La multi ani TPU sa o ti tot asa sau mai bine.as fi vrut sa amceva amuzant in viata asta, dar nu am avut noroc, poate la anul.sanatate tuturor.
Veneam de la un festival si am luat-o pe camp ma tineam cu cineva de mana si n-am vazut X___X si era o apa clocita am cazut in apa aia a fost foarte jalnic dar si amuzant
Atunci cand o fata de la scoala de la mine a cazut pe scari in fund si a alunecat pana jos
Cand l-am bagat pe colegul meu de camera cu capul in W. C ca era beat
(La colegiu)
Pai eram la scoala si la desen nu prea avea nimeni foi albe. ok nici eu nu aveam.baiatul de care imi place mi-a luat-o pe a mea si bine inteles ca m-am enervat si ca am inceput sal alerg... l-am alergat la parter.in biblioteca alergam tiptil apoi iar la parter. apoi la etaj inapoi la parter si cand vedem deodata ca vine profesoara.am pus,, frana,, am cazut unul peste altul si am luat-o iar la alergat doar ca acum el dupa mine dar ne-a prins ingrijitoru si ne-a dat afara ca am alergat pe hol si a inceput sa ploua neam pus langa perete ca sa nu ne mai picuresi stiu ca mi-a zis,, daca nu mai fi alergat nu am fi aici in ploaie, iar eu i-am zis iar tu daca nu miai fi luat foaia nu am fi aici, si stiu ca m-a luat de mana si i-am zis off ce tare esti tu si l-am sarutat pe obraz.si sa vezi si sa nu crezi ca toti sau uitat pe geam. a fost si amuzant dar si romantic
Pai caram un tort am alunecat si am cazut si tortu mi-a venit in cap.
a 2: am fost la o petrecere si cand m-am asezat prietenei mele i s-a rupt scaunu a cazut peste mine eu am cazut de pe scaun da am incercat sa ma prind de masa si nu stiu cum bluza ei s-a agatat de masa si ii s-a rupt. si a ramas in sutien
a3: mergeam spre scoala si prietena mea trece pe langa 2 baieti draguti si era pe tocuri. a mers la un baiat si i-a cerut nr. de tel si cand sa plece nu stiu cum s-a impiedicat si i s-a rupt tocu. s-a prins de pantalonii baiatului si i-a tras jos pantalonii l-a ala
funny asa-i?
In vara asta, atunci cand mi-am luat un catelus, tremura si voia sa plece la mama sa , si cand am ajuns acasa a inceput sa urle "iiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu" toata noaptea, deci el de fapt era:
, dar apoi
mi-a venit o idee! cred ca era de fapt "yyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii!" adica
" imi place aici!", nu stiam care din ele
ar trebui sa fac si eu
?
Daca le-as enumera nu as mai termina nici la anu.Stiu foarte multe lucruri amuzante pe care le-am trait.
Pai sa incep eram cu cateva colege la scoala si vrand sa cobor scarile am alunecat si am cazut langa profa
asa am alunecat ca m-am tot prins de picoarele ei
Pff, cei care ma cunosc situ ca am un simt al umorului prea dezvoltat! deci hai sa incep!
Prima intamplare a fost la ora de Romana, cand a picat tabla peste profesoara , a fost hilar! Ea este mai batrana si a zis "IARA TRAG COMUNISTII IN NOI!"
Pff a mai fost tot la scoala, ne-a schimbat profesoara de engleza, si este foarte tanara, am intrat in clasa, am crezut ca e o colega noua, si am inceput sa vorbesc cu ea, sa ma dau la ea... ea mi a jucat jocul si apoi am ras toti...
Apoi faza care le intrece pe toate a fost la scoala cand am scapat de la sport si mai aveam o ora, iar un coleg nu si a mai luat pantalonii pe el )
)
) Abia cand a urcat in clasa si a dat seama
))))
Dupa mine cea mai amuzanta intamplare a mea a fost intr-o zi calda... Am plecat la mare cu mama mea cand am ajuns acolo un baiat m-a confundat cu sora lui dar nu ma opresc aici fiindca asta a continuat. Apoi cand am vrut sa intru in apa am vazut ca e cineva in apa dar nu mi-am dat seama cine si am intrat. Dar peste cateva secunde ( acea persoana era un prieten bun) m-a luat de picioare si am inceput sa tip ca disperata lumea se uita la mine, a fost horror dar acum cand imi amintesc mor de ras!
Eu si inca cateva prietene mergeam pe strada si am vazut un grup de baieti. Am mers provocator prin fata lor(le-am transmis bezele etc.) si ne-am lovit de un stalp. Ei ne-au intrebat daca saruta bine stalpul. Apoi si grupul lor si grupul meu am inceput sa radem.
Cea mai amuzanta intamplare a anului a fost atunci cand eram la o nunta drept nasa cea mica iar atunci cand a venit tortul si ma apropiam de el cineva a varsat pe jos o cascada de ciocolata topita, am alunecat si am facut parte din tort
Am fost la Manastirea Putna, unde se afla o icoana facatoare de minuni. M`am rugat si cand sa pup icoana am dat cu nasul de vitrina acesteia(era pusa intr-un fel de vitrina de sticla), cateva clipe ramanand confuza.Acelasi lucru i s-a intamplat si altei colege. Am ras toata tabara de aceasta faza, impreuna cu ceilalti prieteni si colegi.
Am fost in delta la pescuit...si am prins o broasca, mie imi e "sila" de ele si fara sa vreau am aruncat`o in capul prietenului meu cel putin 1 minut s`a uitat urat la mine si se tot spergea pe fata
M-am trezit, m-am spalat, am mancat si in graba trebuia sa ajung la scoala ca deja intarziasem. Si eram asa ametita, ca nici nu m-am imbracat bine si apoi am vazut ca mi-am pus chilotii peste blugi. Si cand am ajuns la scoala, cum eram cu pantofi cu toc, am alunecat si era sa imi cada pantalonii cu tot cu chiloti de pe mine. Si pe drum toti se uitau la mine si radeau si nu stiam dc.
Si de. abia cand am ajuns in clasa si am vazut cum m.am imbracat toti au ras si atunci am cazut pe podea de ras
Cel mai amuzant moment a fost cand am mers in excursie pentru ca am ras foarte mult.
Pai era ora de romana si citisem o poezie de la Mihai Eminescu. Dupa care ne-a pus sa facem caracterizarea scriitorului. A intrebat pe fiecare in parte ce a scris si ajunge la un coleg Horatiu si l-a intrebat ce a scris.Acesta a inceput el mandru sa citeasca fiind foarte sigur de ce a scris.Nici nu a apucat sa citeasca ca ne-a bufnit pe toti rasul. A inceput cu o faza gen: "Scriitorul Mihai Eminescu este un scriitor foarte tupeist deoarece isi permite sa criticee pe altii" Am ras o gramada de timp dupa faza aia.
La ora de muzica, o colega vorbea intru`na si la un moment dat s`a luat profu` de ea si i`a zis "Bai Radio-Sant... Te`a lasat semnalu` acolo in pestera?" Si asa i`a ramas porecla
De ziua mea am sarbatorit cu prietenii intr-un bar. Si la ce prieteni "nebuni" am eu au vorbit cu niste oameni care erau la masa alaturata si le-au explicat ca este ziua mea si vor sa imi faca o mica "surpriza". Era vre`o 23:30 cand am plecat de acolo. Si cum mergeam noi linistiti ne trezim deodata cu niste mascatii in fata. Desigur toti stiau de farsa numai eu nu . Dupa ce ne-am intalnit cu mascatii am observat ca disparusera 2 baietii. Tipam toti, alegam, vai vai sa nu ne prinda
. Dupa vre`o jumatate de ora de sperietura totala ii vad pe cei doi baietii venind cu un tort in mana si ii aud pe toti deodata "La Multi Anii...Ai Luat Teapa
)". Desigur ca in secunda 2 am luat tortul si i l`am pus in cap. A fost cea mai amuzanta intamplare
[ Chiar daca atunci imi venea sa plang de frica]
Mi-a cazut papucul si am mers prin zapada, am alunecat pe gheata, mi-am udat soseta si dupa aia l-am gasit.
Pai sa vad un cain e dansand si sa vad pe cineva ca se asemana cu o maimutai a da si am mai ras prin universul TPU iaaaaaaa si ceam mai ras
Sincer am avut multe intamplari haioasa. Dar cele mai haioasa a fost cand ma distram cu prienele mele.La ziua unei prietene cand am stins lumina si am inceput sa ne batem intre noi.Sau cand mergeam la circ. Dar cel mai haioas era in excursi.Mam distrat tot anul si sper sa fac la fel si in 2011.
In clasa eu am o fata ma grasa si daca ati stii cum a sarit la lada ma... a cazut peste doamna de sport si era sa cada si lada pe ele...
Poi acum iarna am fost la colindat cu varul meu.Am ajuns la o usa anume si scria pe ea Usurelu Ionut, am batut la usa si cand a venit sa ne deschida a iesit ditamai matahala de om). Am inceput sa radem si am fugit
.
Pai intr-o zi am fost la carrefour si am luat mai multe produse printre care si niste oua.Cand le-am lut din masina m-am impiedicat de o piatra si m-am ales cu o cazatura si cu ouale in cap!
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: