Cea mai amuzanta faza e ca am picat eu si cu prietena mea cu nasu in zapada impinse de niste colegii dar colegii cofundan profesorii cu noi iau impins si pe ei in zapada si erau cat pe ce sa li scada nota la purtare
Cand m-am uitat mai de mult la TV foarte atent si in fata mea neobservand un parfum "Airwic" ceva de genu' si vad unul la TV ca scuipa si in acelasi timp s-a declansat si parfumul, iar eu cu o voce mirata ma uitam la ala si am intrebat "Ce naiba asta ma scuipat?" iar dupa cateva minute mi-am dat seama ca era parfumul firar-al dracu atuncea ma ustura ochiul si imi venea sa dau un pumn in parfum dar acum cand imi amintesc si imi vn sa rad
Pai... mi-am cumparat un caine nazdravan care stie numai sa ma faca plina de noroi
Pai... iarna aceasta la patinoar am cazut, si m-am dus pe burta pe sub picioarele unui baiat tare dragut
Veneam de la scoala cu un coleg, afara ploua foarte tare, si povesteam despre un film si el m-a intrebat ceva si eu m-am uitat la iel cand deodata am cazut intr-un sunt in care era numai apa si noroi cand am esit de acolo ziceai ca-s mumie numai ca in loc de bandaje aram noroi
Eu cu un prieten m-am dus acasa la el nu avea chei de la casa pentru ca maicasa a plecat la munte. mai era unchisu si bunicasa care sta fix in curte cu ei iar noi am incercat sa nu afle ei am luat scara de sus sa suit sus pe balustrada la casa si a incercat cheia de la balcon nu merge a cazut de acolo si ne-am chinuit sa ducem scara la loc. fix atunci a venit un caine latra iar prietenul meu i zicea cutu cutu nu mai latra si a inceput sa latre si mai tare
Cea mai amuzanta intamplare care mi s-a intamplat in 2010 a fost atunci cand am fost la tara si abia ne-am adus un catelus micut intr-un bol i-am pus mancare pentru caini si intre timp aveam in mana un sandwich cand am chemat catelul (numele lui Brawny) el mi-a luat sandwich-ul si a plecat cu el.Am ras atat de tare incat i-am mai facut unul
La basket impreuna cu echipa in timpul meciurilor unii adversari isi dadeau cu mingea in cap de nervi(in timpul meciului).
Am iesit intr-o zi afara cu 2 prietene.Si ne-am dus pe un MINIteren.Langa poarta era o bordura si s-a asezat o colega.Eu in graba sa ma duc peste ea sa stau in bratele ei(m-am dus)si m-am trantit pe ea si am cazut pe spate.Atunci mai venise o femeie cu un baiat.Si eu am aterizat cu fundul pe capul colegei si eram cu picioarele in sus pe bordura.Nu mai avem energie sa ma ridica de ras.Saraca colega s-a plans toata saptamana ca a durut-o capul.Si femeia aia i-a zis baiatului"du-te ma si ajuta-le nu vezi ca nu se duce nimeni?"si in sfarsit ne-a ajutat cineva.
alta poeveste:
Eram la o piscina cu muuulti verisori mai mari si unul de o seama cu mine.Verisoara mai mare mi-a zis sa nu mai merg pe la nga picscina(stiti ca pe acolo e gresie si e alunecos si ud) si eu i-am zis ca nu ca nu vreau pe nisip ca imi intra in sandale( si eram imbracata in rochita ca acolo stateam la cabane si era seara) si la un moment dat m-am oprit sa imi leg cevala sanda si verisorii au luat-o inainte.Eu am fugit sa ii prind si POOOC in apa de 2 m.MA tineam de o bara si o sanda era prin apa plutea.Si vine femeia de serviciu m-a scos cu matura
si mi-a luat si sandaua. M-am dus la parinti eram uda fleasca si avem o rochita asaaa frumoasaaa
si saracii au ramas masca
. Cand imi aduc aminte mereu imi vine sa rad
Pai cu colegii...am o colega cu care chiar te rizi dar una din ele e ca:un baiat s-a tuns, si i se vedea pielea capului iar pe ea avea alunele si eu am crezut ca are paduchi, si a umblat toata scoal azvonul ala...:d
Cel mai amuzant lucru care mi s-a intamplat.
Eram la scoala, iar la iesire sunt niste scari iar langa tomberoane cu frunze sau enevtual cu resturi.
Eram certata cu o prietena.si stateam langa scari, iar aceasta vrand sa faca un gest de rautate. a impins usa cu putere spre mine.Eu m-am dezechilibrat, am cazut pe spate si am aterizat direct intr-un tomberon cu frunze in care am stat atarnata mai bine de 1 minut
Cea mai amuzanta intamplare din 2010 a fost atunci cand yorki meu mi-a mancat o jucarie (mai exact un catelus). Cand m-am intors acasa el avea coada intre picioare si schelacaia si nu stiam de ce... dar cand am vazut ce facuse mi-am dat seama de de avea coada intre picioare...nu-l pot certa pentru ca e cel mai dragalas catel!
Ptr mine cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand profa de engleza a intrat nervoasa pe usa cu directia catre cadedra, dar fiind pe jos alunecos a cazut direct in fund si noi am inceput sa radem dar cu frica pentru ca putea sa ne traga cu cosu de gunoi in cap(asa e ea mai nebune)
Pai. daca chiar vreiti sa stiti...am cazut cu fata un noroi si m-am murdarit toata. ha ha ha.eram la bunici la tara
Daca as incepe nu as mai termina.Am avut multe intamplari amuzante pe 2010.Eu si prietena mea cea mai buna facem ca totul sa fie amuzant si de aici reies si intamplarile. Odata cand era vara mergeam prin oras si aveam o sticla de Nestea in mana si niste baieti treceau pe langa noi si prietena mea zice:"Fata ce ar fi sa scapi acum de fata cu ei sticla de ceai?" si cand am trecut pe langa ei scap sticla
...park a fost facut sa se intample asa.
Alta intamplare:Mergeam cu prietena mea pe strada pe la noi si cantam(eram in lumea noastra). si era o masina in care erau niste baieti.Eu i-am zis prietenei mele ca e cineva in masina si ea nu ma credea; s-a dus si s-a uitat pe geam, deoarece acestea erau fumurii si nu se vedea bine si cand vede o fata lipita de geam.... a fost prea penibil.
Intamplarea 3:Eram la scoala si eu si prietena mea coboram pe scarile liceului sa mergem in pauza la magazin. Ea a ramas in urma si nu am vazut, am inceput sa vorbesc singura(crezand ca ea este langa mine). si am luat pe altcineva de brat si i-am zis :"hai fata odata"... a fost cel mai jenant moment.
Sunt mult prea multe intamplari amuzante pe care le-am trait... da daca ar fi sa aleg unul ar fi "intamplarea 3"
Pai eram intr-o pauza la scoala (in seara trecuta plouase) si o colega de-a mea era frumos imbracata cu niste blugi deschisi la culoare ...am chemato repede ca se sunase si ea a loato
pe scurtatura (pe noroi) cred ca va dati seama ce s-a intamplat...am vazut-o dintr-o data cu picioarele prin aer si sbufff saraca fata se murdarise toata si era disperata dar cand povestim acum radem
Pai vedeam la emisiunea Comanda la mine tipi care faceau DnB si spuneam ce panarama. Apoi am invatat si eu. si nu mai spun ca e panarama.
Nu stiu ce sa yik... aaaaa eram in parca ca prieteni si noi kika ne jucam o echipa de baieti si o echipa de fete baieti ne "bateau" ca batu dar noi trebuia sa fugim eu ca cristina eram p un podulet de pietre neam impiedikat si am cazut in raulet si akl era raie de aia de broaska sau mazga nu stiu cum se numeste si n-am dus acasa verzi
PAi am avut multe intamplari amuzante
in tabara de sfrsit de an am fost doar 2 fete si 10 baieti
si odata eram cu colega in camera si era o chestie in baie, iar colega mea tremura de frica si eu nu ma speriam credeam ca era un obiekt lipit de peretii baii si a dat ea cu o pereche de pantaloni in el si a inceput sa zboare am fugit repede la camera baietzilor. cei mai inaltzi baieti din cls. si musculosi neau zis voi aveti problema cu capu sau dus ei si sau intors din nou tipand
va dati sseama cei mai curajosi baieti vin tipand
apoi piticul cls noastre s-a dus si la omorat fara frica.baietzi au ramas cu rusine in ei
am ras toata noaptea
Pai, a trecut ceva timp de cand a inceput noul an.Insa merita sa postez. una din ele a fost cand:
In clasa a 11-a.la sfarsit.fiind la liceul de arta, am primit un fel de proiect, clasa noastra, pe diferite teme legate de arta.[arhitectura, pictura pe lemn, desen pe foii mari, reclame.etc]. Noi, fiind mai nebuni, am facut ce am facut si multi au plecat din clasa noastra inca dintr-a 9.si am ramas sub 20.
Fiind impartiti in 2 grupe, nu prea ne mai vedeam toti colegii.
Insa, cativa. vreo 5.cam asa, au renuntat la. a face parte din colectiv.sa zicem. s`au dus la alta clasa, doar la orele de arta veneau la noi.
Am facut ce am facut. ni s-a luat in considerare si munca pe tot anul, si am fost acceptati. de fapt, n`a fost chiar proiect.era ceva pentru o facultate "tare".
Era veselia pe noi.
Si am bagat o asa-zisa petrecere.la camin.ca eram toti acolo.
Si ne-am imbatat.
Eu eram intre-intre.
Si, acolo unde eram noi, nu prea era lume.deci nu primeam reclamatii daca era galagie.
Acum vine partea principala:
Razvan[un coleg] s-a imbatat rau, si s-a dus pe balcon.si se legana ba in stanga ba in dreapta.
Dany[alt coleg] iesise din camin si statea pe langa geam.si canta.canta.
O colega ii zicea lui Razvan ca dk nu termina ii da cu un PET[sticla de plastic] in cap. N-a incetat, Razvy s-a dezechilibrat.si poc.
Noroc ca domnul Dany era pe la geam si canta serenade)
Am o gramada de intamplari una dintre ele este ca intr-o seara veneam din oras si eram in drum spre casa cu mine mai erau o prietena care nu arata asa de bine si un baiat.Trecand pe langa un magazin din iel ese un betiv si ii spune prietenei mele ca e mai urata de cat el ea speriata a inceput sa fuga crezand ca vroia sa-i faca ceva! o alta intamplare este ca eram la magazin si ma intalnisem cu aceiasi prietena de mai devreme si ea trebuea sa se intalneasca cu prietenul ei ea mergea cu spatele la un carut si eu eram cu fata la ea prietenul ei era in spatele ei si m-a rugat daca vreau sa merg cu ea pana mai in colo sa o duk in acest timp ea tot facea cate un pas in spate si la un momendat da peste carutul de paine acesta a cazut si vanzatoarea iese in graba crezan ca aceasta vroia sal fure in acel moment eu si prietenul ei im izbucnit intr-un ras si ea nujtia ce sa mai fac pe langa aste multe intamplari mult mai ciudate si haioase sau intamplat dar nu prea mile aduc aminte acum
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: