| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| RamireZ a răspuns:

Eram beat si am zis sa madau pe bara de la etajul 3.Cand m-am pus cu fundu pe bara si mi-am dat drumu am cazut cu spatele si m-am agatat cu picioru de balustrada stateam cu capul in jos. Eram panicat nu mai puteam, mai eram cu vreo 15 baieti aia toti o inceput sa rada, in prima faza o crezut ca glumesc laughing (pana la urma tot ei mo ridicat )

| BlueViper a răspuns:

Pai sa vedem laughing

1. In august.am fost cu prietena mea la un crish.Cum stau in judetul arad, prin orasul meu trece Crisul alb...si merg cu prietena mea la un pod de lemn peste crish, si cica ea " Auzi ai tupeu sa te bagi in apa cu tot cu haine?smug". zic eu : "Daa ambig grin"
Ne'am dus jos [langa apa, apa era mica] si intru pana la genunchi, vine ea pe sub apa si ma trage in josrolling on the floor, si cand ne'am dus acasa ude leaorca lumea se uita la noi, si incepeau sa radalaughing

2.Anu asta la scoalasmug. parca saptamana trecutalaughing trebuia sa vina ora de desen smug, si un coleg si'o dus la scoala nu stiu ce de pictori rolling on the floor ca sa nu se murdareasca, o pun pe mine, si zic tare "Baga cu penteralaughingfama toatarolling on the floor", ma face pe bluza aia de la el. ii iau pensula din mana si incep sa ma fac pe fata si pe maini laughing
Vine intr'un sfarsit profu in clasa, ma face nebuna si ma scoate afaralaughing...stau ce stau pe hol si ma cheama inapoilaughing si intreaba "Ma fata, tu esti normala sau anormala?straight face" si ii raspund tare laughing "Domn profesor! se poate sa fiu normala cand arat in halu asta?rolling on the floor" toti colegii or ras

| dede7102 a răspuns:

Paiii... Cea mai amuzanta intamplare din ultimul an a fost sa imi vad verisoara de 5 ani cum cade in galeata plina cu apa laughing) si ramane intepenita cu fundul in ea laughing)). Crek nu o sa uit niciodata faza asta =]]].

| Kensan a răspuns:

Pai jucam fotbal la liceu si fiind sigur cu fundasul, am incercat sa fac o bicicleta si mi-am dat cu stangu' in dreptu' si s-a dus naiba tot laughing. Va dati seama, toata lumea radea

| anna_3348 a răspuns:

Mi-a murit soacralaughingGlumesc laughing[as vrea eu sa am soacra]

| Camzy a răspuns:

Pai...cred ca cea mai amuzanta intamplare de anul asta a fost in vacanta de vara, am mers la mare si innot eu ce innot, cand deodata mi s-a prins sutienul de o piatra mai mare(innotam pe sub apa) lol si trageam de el si ramasese intepenit.Nu puteam sa ies afara ca ramaneam fara el, am stat asa pana am simtit ca ma sufoc si nu mai am aer.In cele din urma am iesit asa afara. A fost destul de jenant pentru. mine dar a fost si foarte amuzantlaughing cel putin l-am recuperat(mi l-a scos un tip pe care nici macar nu-l cunosteam, da deh cum sa nu ajute el o fata in asemenea conditiilaughing, numai eu stiu cat s-a holbatlaughing)

| valeria_7724 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare e ca l-am prins pe framiu in pat la mine cu o pitipoank ordinara care avea ink muci la nas si statea intr-o pozitie foarte funny si cand i-am vazut am inceput sa rad in hohote iar ei sau facut albastri, verzi, nergri, etc

| Dulcikutz a răspuns:

Intamplarea mea e chiar foarte amuzanta! Deci sa incepem!
Baiatul de care imi place era pe hol la scoala langa mine! Prietena mea cea mai buna vine si ma impinge in el, iar eu am cazut in bratele lui si dupa aceea ne-am sarutat! Si acum suntem impreuna :*

| xBubble a răspuns:

Paii`. eram in ore. si aveam telefonul la mine. Aveam engleza.> Sii profa aia ` e km Najjpa > nu accepta telefoane care sa sune in ore.Am uitat sa`mi dau telu` doar pe vibratii`, si. mai de mult. Dadusem un TEST la engleza eu si colegele ne-am enervat de nota luata. asa ca am inregistrat un cantecel. compus de noi > NORMAlbatting eyelashes despre profa de engleza .asa.si cand mi-a sunat telefonul aveam inregistrarea aceea pusa ca melodie. pentru apel.sii` cand a sunat. a auzit si profa.Am ramas foarte jenata./laughing dar cu zambetul mereu pe buze cand imi aduc aminte de intamplarea asta.

| beatriceloveM a răspuns:

Pai. cea mai amuzanta intamplarethinking
hmm...
pai una din cele mai amuzante a fost atunci cand ma grabeam foarte tare sa ajung la scoala si cand am iesit pe usa a mea mamica a aruncat din greseala cu o cana de 1, 5l de apa pe mine...eram uda din cap pana in picioare.laughing...
frumos e ca in ziua aia dadeam teza si trebuia sa ajung de urgenta la scoala, asa ca nu am mai avut rabdare si am plecat uda...bineinteles ca ai mei colegi au ras si cu fundul de mine, cu toate ca nu era foarte amuzant si am mai fost udata inca o data de ei asa...ca sa nu fie numar imparrolling eyes

| Kiduxzuuu a răspuns:

Care a fost ce-a mai amuzanta intamplare in anua asta, pai stai. hmm, toata vacanta de vara am baut am fumat etc, si casa mea era zarva in tot deauna laughing si intr-o saptamana am cheltuit numai 8 milioane pe bautura si ce surpriza, tata nu a obs laughing)), a fost ce-a mai tare vara :X

| Beeaa a răspuns:

Acesta a fost cel mai prost an din viata mea in care nu am avut parte decat de intamplari urate pe care vreau sa le sterg din mintea mea.Chiar nu imi amintesc de vreo intamplare hazlie petrecuta anul asta.

| ROBERT805 a răspuns:

Am cazut in apa iarna trecuta.

| RinA_3428 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare in ultimul an a fost cand am lipit o bucata debanda de izolat pe o funie si am aruncat-o la vecina in balcon si pe ea mi s-a prins o pereche de chiloti si mama m-a pus sa ma duc la vecina sa i dau inapoi dar evident nu am facut asa ceva si i-am aruncat inapoi in balconlaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floor.

Pentru mine a fost ceva amuzant!

| Alexoane98 a răspuns:

Pai intr-o zi eream la scoala in ora de matematica si scriam si dupa aia am stranitat si vroiam sa ma abtin sa stranut si am facut partlaughingatuncia muream de rusine insa acum i-mi vine sa rad.sau mai erea odata cad eream la tabla si niste colege imi spusesera ca ma patasem si eu numai puteam de rusine pana m-am uitat la o colega si incepuse sa rada si ma prinsesem ca erea o gluma si alte lucruri amuzante anul astalaughinglaughing))rolling on the floor)

| Dragonashu a răspuns:

Imi aduc aminte cand m-am drogat cu niste amici ( copii nebuni si noi). Ne plictisisem de iarba, asa ca am mers la farmacie si am cumparat Tantum Rosa, care daca il inghiti are efect halucinogen foarte puternic ( trebuie sa iei cam 2 plicuri). In fine, am luat alea a trecut cam 30 de minute si nimic... pana la urma ne-am hotarat sa mergem acasa. In drum spre casa incepusem sa vad lumini, fulgere albastre, ploaie colorata(nici macar nu ploua), am ajuns in casa si am stat cred ca vreo 2-3 ore la geam uitandu-ma la caii care alergau pe blocu de alaturi! laughing super funny zic eu

| Dragonashu a răspuns:

Imi aduc aminte cand m-am drogat cu niste amici ( copii nebuni si noi). Ne plictisisem de iarba , asa ca am mers la farmacie si am cumparat Tantum Rosa, care daca il inghiti are efect halucinogen foarte puternic ( trebuie sa iei cam 2 plicuri). In fine, am luat alea a trecut cam 30 de minute si nimic... pana la urma ne-am hotarat sa mergem acasa. In drum spre casa incepusem sa vad lumini, fulgere albastre, ploaie colorata(nici macar nu ploua), am ajuns in casa si am stat cred ca vreo 2-3 ore la geam uitandu-ma la caii care alergau pe blocu de alaturi! laughing super funny zic eu

| allexanndrra a răspuns:

Desi intamplarea este tragica pentru mine(adica moartea tatalui meu), ea s-a 'transformat" daca pot spune asa, intr-o intamplare amuzanta, deoarece pe un site de socializare am destui dusmani, printre care unul care se crede marele cunoscator al manevrelor ce se fac pe internet, dupa ce cu durere am anuntat moartea suferita in familie, am primit condoleante din partea unor useri ba chiar si din partea, individului mai sus mentionat. ce este amuzant insa in tristetea suferita, este faptul ca acum tipul nu crede in pierderea mea suferita si sufera cumplit ca este prima data cand a fost pacalit in viata si pe internet.si incearca sa se razbune, insa pana va gasi metoda isi musca mainile si se oftica cumplit. si uite cum o tragedie imi razbuna insultele suferite din partea acestui user.cand spun insulte ma refer la faptul ca mereu mi-a insultat inteligenta.acum este convins ca si eu i-am insultat-o pentru prima si ultima oara zice el si sufera cumplit.regret moartea tatalui meu dar ii multumesc daca asa am putut sa ma razbun pe" inteligentul" infatuat.este morbid dar real.

| nicoleta12_7804 a răspuns:

Eram im vacanta de vara si mersesem la un strand(din bucuresti de unde sunt) si incatam sa inot la 1. 50m si era un prieten de a lui tata si ma tragea de picioare si o data iesise din apa in spatele meu si mi-a zis,, Boo!" de ma bagasem la fun si mai luasem si apa la bord

| cacaciosu11 a răspuns:

Pai m-am dus la munte am primit detoate si m-am cuclac cand m-am triezit era doar un vis laughing))))

| chuyyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai cand am fost la biserica si icoanele aveau sticla si verisoara mea a dat cu capul de iele rolling on the floor am ras muuuult atunci

| tooy a răspuns:

Amuzant a fost atunci cand l-am intrebat pe baiatul meu daca a observat ca eu si tatal lui nu mai facem ceva, ce el isi dorea foarte tare, iar el dupa cateva minute bune raspunde... aaa da, nu-mi mai furati banii din pusculita( avea dreptate bietul copil)dar de fapt noi ...nu mai fumam.

| bubuchico a răspuns:

Am reusit sa ma ratacesc, GPS-ul m-a dus intr-o padure si m-a lasat acolo fara semnal, apoi dupa o ora de mers am vazut o luminita, insemnand ca eram salvat.

| LAura_9352 a răspuns:

Pai cred ca:

intr-o zi soarele era superb si am iestit cu prietenele! SA nu uit ca era 1 Aprilie! si nici bine nu iesisem de pe poarta ca un politai era in fata casei mele si imi spuse:
-va trebuie sa mergeti cu noi la sectie!
Bine inteles ca m-am speriat dar m-am dus, ce era sa fac.
Si dupa multe informatii politistul ma inchis dupa gratii doar pe mine! si seara tarziu prietenele mele au venit bine inteles si cu politistul si mi-au spus pur si simplu ''FARSA DE 1 APRILIE''

| alexandra_3837 a răspuns:

Nu am avut intamplari amuzante ci f ciudate

| mihaela_1921 a răspuns:

Ultimii 3 ani au fost plini de intimplari tragice, lipsiti total de amuzament. Daca ma intrebai despre asta, aveam ce povesti.

Întrebări similare