Deci... depinde. La metin2 Ro conteaza foarte mult ce arme ai, deoarece se greste greu, iar la level mic conteaza armele si itemele.
DAR, daca joci servere private(de ex cele enumerate de MenCool), acolo se creste foarte repede si conteaza bonusurile de pe arme si magiile. Daca vrei sa cresti repede fa-ti un warrior(razbonic) pe corp, sau un ninja pe lama(dar trebuie sa ai iteme foarte bune). Pentru duel sunt recomandati sura, nu conteaza BM(Black Mage-Magie neagra) sau BW(Black Weapons=Arme intrunecate), ambii sunt buni, dar cel mai bun este Sura pe BM. Daca vrei sa faci BUFF(diferite vraji care ajuta playerii si pe tine sa ai o viteza mai buna, atacul mai bun etc), atunci alege samanul. Sper ca ti-am fost de folos
Imi dai te rog frummos fundita?
. Ca sa imi dai funda trebuie s apesi pe funda rosie din dreapta comentariului meu, pe care scrie :"Declara raspuns castigator"
Deci imi dai funda?
La ce clasa te referi? Daca cumva vrei sa spui server privat atunci United, Nerod, Dark, Fun is foarte tari
Ninja pe departe e bun dar cand treci peste lvl 20 deatuncea incepe sa fie bun
Warrior e cea mai buna clasa pentru ca are cele mai bune arme si armuri. Dupa e sura care are magiile tari. Apoi ninja si samanu.
Ce va place sa subestimati clasele... Cred ca daca intrebi toti jucatorii din m2ro 80% iti spun ca cea mai buna rasa e razboinic corp... Daca doresti sa cresti mai rapid recomand razboinic corp doar ca vei creste pana pe la lvl 30 apoi nu vei mai avea ce face daca nu ai iteme bune-> CC la razboinic corp sunt exagerat de scumpe.Eu rucomand shaman zmeu ca pvm iar ca pvp sura magie neagra sau shaman vindecare-poate cea mai buna clasa pvp!
Sura e cea mai buna rasa (bm) il intocsica cu picioru pe war il ingenncheaza il umileste il nenoroceste
Salutare! Astazi o sa va arat un top cu cele mai bune rase. o sa scriu pe locuri sa incepem
1. Shaman Leac ( Nimeni nu are clopot sa-u Evantai si shaman-ul rupe la generala)
2. Ninja Arac (Arcasi sunt ff buni pentru ca da sageata fuge. etc )
3. Warrior Mental (Au un DMG ff mare pe 2 maini )
4. Ninja Lame
5. Sura Arme
6. Sura Magie Neagra
7. Shaman Zmeu ( Eu va sugerez sa nu va faceti shaman zmeu pentru ca este foarte slab le generala si 1 - 1 shamanul zmeu este mai mult facut pentru buff)
. Atat si cu acest top
Sper sa primesc funda! Si sper ca va-m fost de folos.