Normal ca nu exista.E un alta veste tampita trimisa de vreunu care nu avea ce face.La fel si alea cu "Trimite asta la 10 din lista etc..." de parca l-as vrea pe Hitler in costum de balerina la usa.
Iar se leaga astia de nume pe care nici nu le cunosc... Teresa este un personaj dintr-un film, mai exact dintr-un film de groaza, nesimtitii care au ales acest nume ca sa sperie lumea l-au ales fiindca cand cauti numele ei pe google gasesti o multime de videouri si articole, asta datorita reputatiei unui film.Acum sa fim sinceri ce treaba ar avea mortii cu netu'?![]()
acum 100 de ani exista net? prostii! Funda?
Niciodată nu am crezut așa ceva =) și nici nu o voi face, totul este o mare prostie.
Teresa Vidalgo NU EXISTA.Este un zvon tampit cum ca o portugheza a plecat intr-o masina care urma sa faca accident si soferul era beat. Fata s-a umplut de sange dintr-o data, inainte de accident ceilalti s-au speriat si soferul cum era baut s-a intors la ea si nu stiu ce mai zicea in poveste ca era soferul schizofremic asa si s-a intors la ea si s-a manjit cu sangele eipe corp si cand a pus mana pe volan a alunecat si mazina a picat intr-o margine si s-a rostogolit. Dupa ce accidentul s-a terminat fata intr-un fel s-a trezit si a macat ceilalti pasageri si apoi iar a murit dar fantoma ei a ramas pe pamant.Un pasajer a scapat si a fugit sa spuna rudelor si sa declare la politie.Dar asta nu este adevarat nu te speria.
Taceti ba ca va omoara mamele nu ati citit? S-au facut 27 de ani la 30 fa ia pisica si la 31 cainele... 100%FAKE
Pai totul a inceput in Portugalia. Unde se zice ca o fata a urcat intr-o masina care urma sa faca accident.Si fata cica s-a umplut de sange si ceilalti s-au speriat si s-au rasturnat cu masina si pe strada ai "bantuie" TERESA FIDALGO.eU nu cred asa ceva si fAza cu mesaju nu e real crede-ma. bafta!
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: