| florin1998 a întrebat:

Care este cea mai buna zodie si care este cea mai "proasta"?

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu exista asa ceva! Zodiile sunt niste inventii...

| Dash a răspuns:

Nu exista nici cea mai buna zodie si nici cea mai rea.Asta e sigur.Toate au lucruri atat bune cat si rele, care sunt influentate de astre. (dar sincer eu nu cred in horoscop)

| mmary a răspuns:

Cred ca fiecare zodie are ceva unic si special.ar fi nedrept sa numim 'cea mai proasta zodie'; insaaa.am sa fiu putin subiectiva si am sa spun ca am ceva special pentru zodia leu si, nu doar pentru ca este zodia mea si ma reprezinta din toate punctele de vedere dar imi place personalitatea 'noastra', modul 'nostru' de a vedea lucrurile si de a le intelege. In rest.cum am mai zis, fiecare zodie are acel 'ceva' al eihappy Incearca sa descoperi misterul fiecareia!

| AxxyAlexandra a răspuns:

Nu cred ca zodiile se clasifica dupa cea mai buna si cea mai "proasta", cred ca fiecare zodie are calitatile si defectele eihappy
Dar iti pot spune ca o caracteristica generala ca zodiile de apa [raci,pesti,varsator.] sunt mai lente,mai calme,mai organizate,mai fricoase; iar cele de foc[berbec, capricorn.] sunt mai nebune, mai dezordonatehappy
Nu stiu daca te-am ajutat in`vreun fel dar asta e tot ce stiuhappy

| BlackRainbow a răspuns:

Eu personal nu cred ca exista " cea mai buna si cea mai proasta" happy!

| Lynnaedsalvatore a răspuns:

Alexandra, zodiile de apa sunt racii, pestii si scorpionii, nu varsatorii, iar zodia capricorn e de pamint, la fel ca si fecioara si taurul (eu). Zodiile de foc sunt berbecii, leii, sagetatorii.
florin1998, nu este cea mai buna zodie si cea mai rea. Toate zodiile au si plusuri si minusuri. Altceva e atunci cind tu fiind intr-o zodie, te intelegi mai bine cu unele zodii si mai rau cu altele.

| DanielaMf a răspuns:

NU exista.cea mai ''buna'' sau ''proasta'' zodie....si e si logic..ca fiecare va spune ca zodia lui e mai bunarolling on the floor.

| LORYLoreley a răspuns:

Cea mai buna zodie este berbecul, pentru ca are rabdarea necesara, iar cea mai rea este cu siguranta leul, zodie de foc, demn de primul loc, si face absout totul sa fie cel mai cel si poate face mult rau pentru a fi in centrul atentiei, obtine ceea ce vrea mereu si face rau fara sa vrea, este o zodie periculoasa, nu te poti juca cu sentimentele ei si este foarte insensibila zodia leu, aflata sub semnul celei mai importante stele, soarele sper ca te-am ajutat, eu sunt leu, si nu-mi pica bine ca sunt cea mai rea zodie, dar nu ma deranjeaza pentru ca stiu ca este adevarat happy.
Funda?

Întrebări similare