| GlontulAreMereuDreptate a întrebat:

Care este cel mai amuzant lucru care vi s-a intamplat? dau funda+vot intamplarea cea mai penala

Răspuns Câştigător
| claudiuclaus123 a răspuns:

La mine cea mai amuzanta faza a fost cand trebuia sa sutez un penalti la poarta am dat pe langa minge si am cazut pe spate laughing sau cand m-am dat eu mare batman cu bicicleta ca pot sa merg pe roata din fata dar m-am dat cu bicicleta peste cap si am dat cu capul de un gard laughing

3 răspunsuri:
| lidiaioana a răspuns:

rolling on the floorcea mai amuzanta chestie care mi s a intamplat a fost ca atunci cand am dat un interviu pe prima am sughitzatlaughingam aparut asa la tv:batting eyelashes)))))

| cancelarul a răspuns:

Am fost la furat de cirese cand eram mic si am ramas singur,am fost parasit de toti prieteni si omul era sub copac si greanga pe care eram eu s-a rupt si am picat peste om, am reusit sa fug, dar peste 3 zile m-a prins si m-a batut.Nu-i Fake, oricum credeti ce vrei I don't care! PEACE.

| ImMoW9 a răspuns:

Cel mai amuzant lucru din viata mea a fost sa imi musc din greseala prietena de limba laughing. A inceput sa ii curga putin sange dar a trecutrolling on the floor). Macar a ras si ea si nu s-a suparatwinking. Inca un lucru penal a fost fa scot o tzigare din pachet si sa o bag in gura dar invers si am dat foc la Mucrolling on the floor). Si m miram de ce nu trag nimic laughing. Cand am vazut era prea tarziu laughing.

Întrebări similare