| Claudiuu a întrebat:

Care este cel mai mare cosmar al tau?

20 răspunsuri:
| madytza_7574 a răspuns:

Profa de mate

| DanyXhell a răspuns:

Tu, de ce intrebi?

| MenInShadow a răspuns:

Cand eram urmarit de un lup, cu pielea toata maro inchis, fara blana, cu fata de om. Odata la 1 an, ala era separat de 1 om, si il urmarea timp de 2 saptamani, iar ala trebuia sa fuga, sa supravietuiasca. Am fugit etc etc, si m-a trezit ceasul... Nu am intrat in detalii, ca e cam mult de zis, m-am intalnit cu oameni, am ajuns in canale, m-am intalnit si cu spiridusii laughing asta a fost cel mai detaliat vis al meu laughing

| Andreeapena a răspuns:

Cind dorm singura.

| Froggy_6218 a răspuns:

De obicei in cel mai groaznic cosmar al meu sunt in cadere libera, sau sunt implicate spirite big grin

| Marius_7199 a răspuns:

Cel mai mare cosmar a fost cand am visat ca ai mei au murit.

| MrSpooky a răspuns:

Sa mor de plictiseala

| OmulUmbrei a răspuns:

Sa fiu inchis intr-o camera cu cea mai urata femeie din lume si ea sa fie dezbracata crying

| EuSiCuMine a răspuns:

Sa se intoarca Michael Jackson dupa mine s sa fie dezbracat:-s

| mgtow a răspuns:

Sincer sa fiu nu mai am mult pana fac 60 de ani daca acum am 36 si nu vreau sa ajung la azil prefer sa mi se intample ceva inainte sa ajung acolo.

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Profa de mate. laughing

| TheUnikBiby a răspuns:

Cand eram mai mica am avut un cosmar cu o lume ciudata colorata in negru, cu insecte uriase, paianjeni scarbosi, scorpioni, vedeam peste tot fete si auzeam tipete, apoi m-a incolacit un sarpe imens si m-a inghitit, inauntrul lui erau multe creaturi oribile care ma speriau, apoi sarpele s-a luat la bataie cu un alt animal care l-a muscat de gat exact acolo unde stateam eu si in cele din urma am murit o data cu sarpele...iar apoi totul a devenit lumea reala si era sarpele mort in camera mea la mine in pat si am observat cum vin parintii si ma cauta si vazand sarpele mort in patul meu si cearceaful plin de sange au crezut ca m-a mancat si au inceput sa planga...au chemat politie, medici, nu s-a putut face nimic, au aruncat sarpele mort intr-o groapa mare cu smoala, au venit apoi vrajitoare sa alunge spiritul sarpelui din casa.

Eram mica si m-a speriat cosmarul.

| BigBang a răspuns:

Ca devin atat de prost incat sa nu stiu pe ce lume traiesc.Societatea in care traim, ma face sa cred ca e posibil.salut

| Choco a răspuns:

Cel mai mare cosmar al meu e sa cad intr-o mlastina. cand visezi chestia asta toata ziua mi frica laughing daca doamne feri d as cadea intr-o mlastina as prefera sa mor pe loc decat sa stau cateva secunde macar acolo straight face

| ShowTim3 a răspuns:

laughingCel mai urat cosmar al meu a fost profa de muzica cand mi-a pus 1.
Alt cosmar a fost acela in care cineva dragea cu pistolul dupa mine si mi-a spart o sticla de sampanie in cap straight face stiu ca nu puteam sa ma trezesc a duracat cam 30-40 secunde si este foarte mult deja, straight face ma urmarea pe strada si tragea dupa mine si dupa mama, si a impuscat o baba in cap. Naspa visul dar misto as vrea sa visez inca odata chestia aia happybig grin

| Brunette13 a răspuns:

Ora de dirigentie laughinglaughing

| mabytza a răspuns:

Cateodata am senzatia ca sunt singurul om real... ca ceilalti sunt doar papusi manuite de altii... ca toti stiu ce gandesc si ce vreau sa fac in urmatoarele secunde.
Cosmarul meu este singuratatea nu o suport sad

| cristian_5982 a răspuns:

Medile de la sfarsitul anului

| Cristyan99 a răspuns:

Cand se termina vacanta de vara sad

| Claudiuu explică (pentru EuSiCuMine):

Acum as vrea un buton pentru ''WTF?!''.

Întrebări similare