| cornel a întrebat:

Care jocuri pe calculator v-a place cel mai mult?:X

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Din tot ce am jucat pana acum ( destule jocuri ) printre cele mai frumoase pot mentiona Neverwinter Nights, Zanzarah, Freelancer, Rome Total War, Bloodrayne, Asasins Creed, Gears Of War, Comandos, MOHA, Sniper Elite, Dungeon Keeper, Hitman, Halo si Far Cry.

| shadovv a răspuns:

Wow, nfs, red alert 2, starcraft, 40k dawn of war, etc.

| Anileda a răspuns:

Sims 2 si 3, fifa 2010, Nfs.

| BeYoU a răspuns:

Zuma si around the world in 80 days!
le poti descarca de pe gametop.com
toate jocurile de pe acest site sunt in versiunea completa (no trial) si sunt gratis!
daca iti place site-ul fundita!

| asdD a răspuns:

Ca fifa 07 nu e ca niciunul
dar mai ma joc si
nfs
dar urasc strategia :-&:-&
iar fifa 2010 o urasc :-&

| VisualBasicExpert a răspuns:

The SIMS 2 (complet)

| andreiano a răspuns:

Sfinte Dumnezeu al gramaticii!
Îmi place să mă joc, dar nu pot să-ţi răspund la întrebare că nu o înţeleg: ce jocuri îmi plac, mi-au plăcut sau mi-ar plăcea să joc?

| andreiano a răspuns:

... şi judecând după modul cum scriu câte unii, nu ştiu cine e mai stupid pe aici. Mai rupeţi din timpul petrecut la calculator şi mai citiţi o carte.

| BackAgainToTPU a răspuns:

NFS si GTA chiar daca sunt fata smug big grin

| vlad423 a răspuns:

Pai mie imi place nfs.(undercover...pros street, shift) TOMB RAIDER si HAWX...cam asta ma pasioneazawinking :X

| Dăă a răspuns:

Nu stiu ce sa spun dar mie imi place foarte mult sims :X in rest nu ma mai joc nimic thinking

| Dăă a răspuns:

Nu stiu ce sa spun dar mie imi place foarte mult sims :X in rest nu ma mai joc nimic thinking

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

NFS, Geta, Cooking Academy, Deadtima Stories, 4 Elements, Zuma etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am jucat mai multe jocuri cum ar Gta vice city Bucuresti, Gta San Adreas, Tarzan, Hercule, etc...Chiar daca sunt si eu tot fata imi place sa ma joc in afara de fifa jocul acela nu imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strike Mu

| andreutza_5786 a răspuns:

Mie imi plac toate nfs-urile si daca sunt fatabatting eyelashes apoi mai demult mi-a placut si fifa.ma rog ce te tine ocupatbig grin... funda?batting eyelashes

| An0nymu5 a răspuns:

All nfs, all fifa, metin private, cs 1. 6, aproape orice tip de jocuri