Franta. E o tara romantica si foarte frumoasa.Mai ales orasul Paris.Franta are foarte multe atractii turistice(Turnul Eiffel, Piramida de sticla, Muzeul Luvru si foarte multe altele). Plus ca imi place limba lor foarte mult.De mic a fost tara mea preferata.Istoria Frantei, apropo, este una foarte superba si interesanta, ti-o recomand sa citesti, mai ales partea cu Napoleon.Cam atat.Numai bine.
Anglia pentru vremea ei si pentru gazonul ei si pentru fotbalul ei.ata. iar america pentru maretia ei si pentru basket si bitches
Norvegia, sunt multe locuri frumoase acolo, în special muntii, iar oamenii nu-s așa tembeli.
Emiratele Arabe Unite. Ca urbanism si infrastructura al oraselor (plus desing al cladirilor) se afla cu 10 de ani in fara oricarei tari, ca sa nu mai vorbim de Romania, pe aici abia pare a fi criza economica din `30.
Japonia. Deoarece acolo se fac anime-uri si manga si pentru ca acolo este creatorul lui Naruto ( Masashi Kishimoto )
Japonia.
Pur si simplu ador totul, cultura, mancarurile, anime-urile, istoria, dar mai ales muzica.
Spania.Pentru ca ador limba spaniola. Apoi Anglia ca acolo sunt locuri minunate dar tuh?:X
Poi mie imi place america sincera sa fiu mi se pare faina si au o limba usor de invatat ai mai multe posibilitati si sunt mai multe lucruri te pup by by
Bogdaninteligentul întreabă: