| pauladrian_2984 a întrebat:

Care tara va place mai mult? Si de ce?

23 răspunsuri:
| Rivex12 a răspuns:

Franta. E o tara romantica si foarte frumoasa.Mai ales orasul Paris.Franta are foarte multe atractii turistice(Turnul Eiffel, Piramida de sticla, Muzeul Luvru si foarte multe altele). Plus ca imi place limba lor foarte mult.De mic a fost tara mea preferata.Istoria Frantei, apropo, este una foarte superba si interesanta, ti-o recomand sa citesti, mai ales partea cu Napoleon.Cam atat.Numai bine.

| cristianorudi7 a răspuns:

Anglia pentru vremea ei si pentru gazonul ei si pentru fotbalul ei.ata. iar america pentru maretia ei si pentru basket si bitches

| pwp a răspuns:

Grecia, cu nisipurile albe si marile transparente!

| Laura a răspuns:

Norvegia, sunt multe locuri frumoase acolo, în special muntii, iar oamenii nu-s așa tembeli. big grin

| alecs871 a răspuns:

Emiratele Arabe Unite. Ca urbanism si infrastructura al oraselor (plus desing al cladirilor) se afla cu 10 de ani in fara oricarei tari, ca sa nu mai vorbim de Romania, pe aici abia pare a fi criza economica din `30.

| Abcfunny a răspuns:

California, niciun motiv

| alma1115 a răspuns:

Cipru pentru ca am fost acolo in vacanta si a fost superb.

| Myuu a răspuns:

Maria Britanie, America.Ador lb. engleza!

| anss23 a răspuns:

Olandaaaaaaaaaaa.:X:X:X

| Kanpeki a răspuns:

Japonia. Deoarece acolo se fac anime-uri si manga si pentru ca acolo este creatorul lui Naruto ( Masashi Kishimoto )winking

| RUMBURAK a răspuns:

Scotia.Pentru peisaje si pentru whisky.

| a răspuns:

Japonia.
Pur si simplu ador totul, cultura, mancarurile, anime-urile, istoria, dar mai ales muzica.

| ionica56 a răspuns:

Chinalove struck
Mi se pare deosebita!

| Lacramioara_6794 a răspuns:

Spania. :X:X:X
Ador limba spaniola

| Diana_6039 a răspuns:

Spania.Pentru ca ador limba spaniola. Apoi Anglia ca acolo sunt locuri minunate dar tuh?:X

| lavinik a răspuns:

Poi mie imi place america sincera sa fiu mi se pare faina si au o limba usor de invatat ai mai multe posibilitati si sunt mai multe lucruri te pup by by

| allxcs1 a răspuns:

Germania. acolo totul e frumos corect, este totul bine pus la punct

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi place in Anglia ca am fost acolo si e super si au niste salarii bune big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rusia.
De ce?
Deaia.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara nimanui.sau no mans land.nu e nici o lege.libertate totala.sau tara lui papura voda.acolo fistecare face ce vrea.

| 8i9i a răspuns:

Japonia, deoarece ador totul la ea!

| Lexya_8812 a răspuns:

Cipru, sunt stabilita acolo love struck

| Karateka a răspuns:

Japan. De ce? Fiindca imi place sa ma lupt ca japonejii.

Întrebări similare