| Beny30 a întrebat:

Care vi se pare mai bun FIFA sau PES? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| CobraLeon a răspuns:

@LevBestCont tu spui asta deoarece nu ai jucat PES. La capitolul PC, FIFA este un "copil" in comparatie cu PES. Nu stiu daca ai observat dar cei de la EA nu prea s-au mai axat pe FIFA pc...totusi anul acesta, tot ce au facut a fost sa mute fifa PSP pe FIFA PC. Fifa 11 pc este asemanator din toate punctele de vedere cu 2010 PSP.

Parerea mea este ca PES este cel mai bun simulator de fotbal, asta la capitolul PC.

Pe PSP Fifa conduce, insa PES vine repede si sigur din spate

11 răspunsuri:
| marius577 a răspuns:

Pe pc e pes, pe alte console fifa rocks.

| LevBestCont a răspuns:

Mie imi place mai mult fifa fiindca are grafica mai misto si e mai frumos din toate punctele de vedere merge sa faci scheme misto ( nu stiu daca si la pes ) si este mai cautat decat Pes funda?

| CobraLeon a răspuns:

PS3, pardon...ma refeream al PlayStation 3

si am scris din greseala PlayStation Portable laughing (PSP)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pes e mai misto ca are grafica mai bine si ca jucatori sunt f reali Fifa e un rahat cu ochi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare fifa cel mai jmecher simulator... ati observat ca la fifa jucatorii suteaza 1 sut se duce pe poarta si pasele le da precise, la Pes trebuie sa te chinui 1 ora sa dai un gol laughing eu joc fifa de la 3 ani si an special fifa 07.este unul din cele mai frumoase jocuri.

| Fratziwear_Sebyy_1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai normal ca stai o ora sa stai un gol daca nu stii sa joci happy tongue big grin

| Rapper96 a răspuns:

Mie unu fifa mi se pare cel mai smecher... de ce? ai vazut cum suteaza jucatoru la PES? WTF? la fifa macar are o directie pe poarta-si in legatura cu grafica? chiar conteaza atat de mult... adica normal ca trebuie sa fie buna dar sa fie si jocul in sine bun straight face Fifa rocks big grin

| Marius_7248 a răspuns:

Pentru mine PES este cel mai tare joc de fotbal deoarece grafica este super si are mai multe moduri de joc cum ar fi BECOME A LEGEND

| alex23198 a răspuns:

Fifa e mai tare mult mai real, ai vazut la pes jucatorii parca sunt pe gheata, suturi parca sunt pase si ce fotbal e ala cu 3 campionate.fifa is the best

| naeadrianraz a răspuns:

Pes pentru ca este mai original fifa nu are jucatorii originali

Întrebări similare