Cred ca.m`as duce intr-un loc. unde nu puteam intra.si sa imi aduc aminte de tot ce s`a intamplat.sa`mi aduc aminte de prietenii mei, de momentele petrecute alaturi de ei.
... ceva de genul.
Ce tare ar fi, nici nu-mi pot imagina ( m-as distra zi si noapte)
Dupa aceea
as plange de dorul la ai mei, la societatea de oameni care ma inconjurau, la vedeta care imi placea dupa aceea as muri si eu de tristetze ![]()
Este o poveste trista
nu stiu.am viata mult prea frumoasa pentru a ma gandi la lucruri ireale. probabil ce ar face oricini as incerca sa supravietuiesc.
Pai m-as duce la magazine si mi-as lua tot ce mi-as dori si ce as avea pofta si ma mut intr0o casa mai faina cum ar fi o vila super luxoasa...dar cred ca totusi as ajunge sa ma plictisesc si ar fi mai bine sa fie si cea mai buna prietena a mea cum mine ca atunci ar fi super
Sincer. nu m-as gandi inca de pe acum la asta. insa tine de imaginatie. As vizita toate locurile frumoase. insa. na. chiar nu ma pot gandi la asa ceva pentru ca singura. nu ma pot distra. nu ma pot bucura de ce as avea. nu pot fi fericita si implinita. :*
Mam sinucide de tristete! Sau daca as putea as aduceo pe iubi cu mine si pe toti oamenii
1.E "Ce ati face"
2.M-as bucura ceva timp ca pot sa am orice imi doresc de oriunde dar apoi cred ca as inebuni dupa un an de stat singura!
As construi o nava spatiala si as pleca sa explorez universul in speranta ca voi mai gasi pe undeva forme de viata inteligente.
Pai,nu as face nimic...nu am ce sa fac fiindca nu ma pot distra fiindca nu exista oameni cu care sa ma distrez si cu care sa asociez, stiu...e trist
(
Pfff cred ca as incerca sa imi aduc aminte de clipele frumoase iar apoi as incepe sa cumpar haine, bautura, mancare si tot ce trebuie iar apoi m-as duce intr-o casa superba mare cat un hotel
:X. Si dupa nu stiu as incerca sa caut inca o persoana ca sa nu dispara rasa umana
ca sa zicem asa
.
Mai intai as face tot ce nu am facut in viata asta, apoi as manca si bea lucruri neobisnuite, iar apoi m-as bucura ca nu aud vesnica melodie cantata de mama,, Inchide calculatorul!''. Dar pe langa asta ar fi greu... Fara nimeni cu care sa mai schimbi o vorba? In nici un caz! Dupaia' mor...( nu stiu cum da' nu strica povstea!)
LisaJulie întreabă: