Ca se gandesc copiii sa fie politisti sau doctori mie mi se pare foarte bine.E ceva realist si ceva de viitor.Mai ales sa fii doctor e foarte bine.Tu visezi prea mult.Sa fim seriosi.Revin'o cu picioarele pe pamant. Uneori se indeplinesc si visele, dar odata la un milion.Nu poti sa iti bazezi toata viata ca tu te visezi un star la hollywood.Trebuie sa te axezi pe ceva mult mai realist. Daca toata lumea ar fi faimoasa, cine ar mai face munca de jos? Sau macar munca normala(gen doctor).
Chiar mai ai timp sa te gandesti.Nu trebuie sa te limitezi la Romania. Poti sa pleci oricand.Eu pana la 18 ani mi-am tot schimbat gandurile.Am terminat liceul si am dat la psihologie.Si pot sa spun ca inca nu sunt sigura ca e ceea ce vreau. Fiecare poate viseaza la ceva, dar trebuie sa gasesti si altceva sa iti placa.O sa ai timp sa te descoperi.Intr'adevar e bine sa incepi de mic, DAR cand ai un plan sigur si ceva venit.De meseria care o aveai poti sa te ocupi dupa liceu. Daca vrei sa incepi de pe acum, poti sa te angajezi sa iti pui niste bani deoparte si dupa liceu sa iti faci o facultate calumea si sa pleci de aici.
La sfarsitul lunii aprilie 2011 incep munca 7 luni de zile apoi la anul iar lucrez 7 luni si la sfarsitul anului 2012 vin in Romania si ma inscriu la scoala de soferi la categoriile C, CE apoi cand mi l-e scot dau examenul de (atestat marfa) si dupa ce obtin cardul tahograf si certificatul caut de munca ca sofer pe tir.
Buna! Eu vreau sa ma fac stilist vestimentar.Bafta la visul tau.
Si care este intrebarea?
aici se posteaza intrebari nu orice gand care ne vine in minte
Pai eu vreau sa devin designer vestimentar. Multi spun ca nu voi ajunge, deoarece din asta nu se castiga prea multi bani. Multi oameni se gandesc nu mai la $ si la $ si la $. Eu nu vreau aceasta cariera pentru bani, ci doar pentru ca imi place. Imi place sa desenez ( de multe ori haine ), am talent la asta si chiar vreau! Vorba ta : de mici trebuie sa incepem. Cand esti mare te gandesti numai la ziua de maine, deci planurile trebuie sa ni le facem de azi. Funda?
Buna.Eu de cand sunt mica visez sa fiu psiholog pentru ca imi place foarte mult sa vorbesc cu oameni despre problemele lor.Si de cele mai multe ori ii ajutam sa-si rezolve problemele.
Eu vreau sa fiu cantareata de opera, daca vrei sa afli ce ti s-ar potrivi, uite id-ul meu : nestor_aav
Daca iti plac copii poti sa devii pediatru, daca esti o fire limpede calma cumpatata poti deveni phiholog.sati mai dau idei. dentist prf de sport fizic mate romana,invatatoare. educatoare,inginer bine cu astea nu ajungi asa sus daca vr sa ajungi mai sus poti deveni; actrita cantareatavocal instrumenta(pian chitara vioara nai, etc)hairstylyst designer, regizor, scriitor, invenator(in cazul asta iti trebuie bani si poti sa inventezi o anumita masian) dar sa devii mai cunoscut/a ar trebui sa faci liceu sau macar facultatea in statele unite sau ceva de genu) iti tin pumni succes!
Pai, eu mai am putin si implinesc 14 ani, ma gandesc foarte serios sa dau la Academia de politie, dar stiu ca trebuie munca multa, asa ca fac tot posibilul (ma meditez la engleza, am antrenamente de cateva ori pe saptamana la stadion...si in rest cu romana si istoria o duc foarte bine). Acum, in legatura cu ce ai vrea tu iti pot spune doar ca daca ai curaj si indrazneala si crezi in ceea ce poti face vei ajunge poate pe la Hollywood. Pt. ca si eu imi doresc sa ajung un super model si poate chiar mai mult. Multi mi-au spus ca am atitudine, dar nu prea am curaj (poate ca daca m-as vedea pe o scena, in fata luminilor as lua-o la fuga fiindca sunt foarte rusinoasa) si lucrul asta ma dezavantajeza. Dar tu, vad ca gandesti cutezator, maret. Nu lasa visele tale sa se spulbere, pentru. ca ele pot deveni realitate. Bafta si mult noroc! Sper sa aud de tine mai tarziu.
Salut!
Sa stii ca la 14 ani este bine sa ai asemenea vise...
Daca crezi cu adevarat in aceste vise si iti doresti foarte mult, macar cateva se vor ideplini...
Ai dreptate, in societatea romaneasca, este foarte greu sa te dezvolti ca om, de aceea multi dintre romani pleaca in strainatate.
Eu unul, sper ca tu sa ajungi ceea ce iti doresti si sa ne reprezinti tara cu succes.
Cand eram mic tin minte ca vroiam sa fiu conducator de locomotiva, din motive foarte simple, imbinam utilul cu placutul, nu parea munca grea si aveam ocazia sa calatoresc prin toata tara; si pana la urma am ajuns programator, momentul decisiv a fost la varsta pe care o ai tu, 14 ani, cand am ales un profil de mate-info intensiv info la liceu (in gimnaziu nu am facut info), pe motiv ca, domeniul IT era meseria viitorului, si acum pot confirma ca intr-adevar asa si e.
Chitarist la o trupa celebra de rock. (daca as fi avut voce as fi vrut sa fiu solistul unei trupe de rock)
Eu sunt deja "mare" si sunt exact ceea ce am vrut. Inginer mecanic, specializat pe sistemele de mediu si am functia de inginer de mediu si inspector SSM si cadru tehnic PSI