Buna. E prietena ta cea mai buna de ce te deranjeaza daca te copiaza? Nu iti place sa aveti lucruri la fel? Eu cu prietena mea cea mai buna avem multe lucruri la fel.
Mie nu imi place sa aiba cineva la fel ca mine,dar la ea chiar nu ma deranjeaza,ma intreaba daca poate avea ceva la fel ca mine,si eu la fel o intreb. Avem amandoua la fel placa de intins parul, bratari, pandantiv cu bff chiar si ziua de nastere e la fel eu sunt pe 28 aprilie si ea pe 28 martie. Amanadoua stam la etaju` 1... avem foarte multe lucruri in comun.Nu are de ce sa te deranjeze daca iti e prietena (bff)
Daca te deranjeaza, spune-i :*
Sper ca te-am ajutat. :d
As vorbi cu ea si i-as spune direct ca ma deranjeaza faptul ca ma copie si as ruga-o sa nu o mai faca!
Buna, pai i-as zice sa nu mamai copieze deoarece nu-mi place si sa aiba si ea personalitate si imaginatie. Daca tot ar continua as rupe prietenia cu ea dar cred ca o astfel de persoana te imita pentru ca te considera un idol! Crede-ma si eu am patit la ffel!
Iasi multumi ca a devenit si ea unul dintree fani mei la fel ca toti ce ma copiaza cand zopi pe cineva inseamna ca il admiri
As face niste lucruri exagerate (depinde de ce varsta ai) si daca m-ar copia si atunci,stiu ca sunt un exemplu pentru ea. joke ![]()
i-as spune sa inceteze, sa-si caute alt fan si ca ma deranjeaza ce face. spune-i " get a life", dar sa nu sune foarte urat
Insemana ca nu are pic de personalitate.nu are stil deloc. daca te deranjeaza spune'i sa inceteze pentru ca voi sunteti bff nu surori si chiar daca ati fi surori ar fi exagerat.
DiamanteleSeSparg întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Smileyouarebeautiful întreabă: