Sunt niste teste la care te trimit porfesorii pentru ca te considera foarte bun.
Pai de exemplu atunci cand esti foarte bun la o materie daca vrei te poti duce la OLIMPIADA asta reprezinta un fel de test -concurs in care poti castiga tot felul de lucruri sau note mari, etc! Funda?
Olimpiada este un concurc mult mai important, cu subiecte mult mai grele. In momentul in care esti bun la o materie, dai prima proba, etapa locala si daca o iei ajungi la etapa judeteana. Daca ai ajuns acolo deja esti tare! Si daca iei un anume numar de punctaj si esti prima pe judet, ajungi pe tara, unde se strang cei mai buni din toata tara. Dar presupun ca ti-ai dat seama ca presupune un efort deosebit, ore intregi de exercitii si pregatiri. La varsta ta vor fi olimpiade doar la romana si matematica. Si mai ales, este foarte bine daca participi, mai ales la portofoliu si daca vrei la un liceu bun. Ok, deja deviez de la subiect( asta e, stresul)... sper ca te-am ajutat.
Olimpiada este un concurs la care participa elevii care sint buni nu neaparat cei mai buni din clasa, daca reusesti sa treci testul vei fi pusa pe un loc.Eu am participat de multe ori la olimpiada este foarte interesant! Succes!
Olimpiada e un fel de competitie in mai multe domenii in care participa concurenti din diferite tari sau aceeasi tara. Am fost si eu la o olimpiada. E ca un concurs oarecare.
O olimpiada este un fel ce concurs mult mai important decat celelalte concursuri, la care participa cei mai buni elevi la respectiva materie/ respectivul sport.
Hmmm, daca esti in a 5-a si nu-s tii ce e aia olimpiada, e cam ca dracul, si nu prea te sfatuiesti sa participi, dupa ce cunostinte vad ca ai... bafta
cOPPY întreabă:
IrinaAnonima întreabă: