| Florinnaa a întrebat:

Ce gust are nachousul?(nacios)

10 răspunsuri:
| Bacteriuță a răspuns:

Florina, tu ai fost la mare? Acolo gasesti (cel putin in Mamaia, daca nu peste tot) niste standuri cu chestii mexicane de mancat. Cand iti iei nachos iti pune intr-o cutie sa zicem vreo 3 sau 4 polonice cu nachos (niste chipsuri in forma de triunghi, stii si tu happy ), si dupa iti alegi 2 tipuri de sos : salsa (picanta, foarte picanta, extra picanta), care este un sos facut din plante si...sos XD, sau cascaval. Personal, imi plac mai mult atunci cand ii mananc cu cascavalul un pic mai racit. Nu mi se pare asa bun cascavalul proaspat topit, iti provoaca intr-un fel greata.
Per total, sunt buni. tongue

| Gentiana a răspuns:

Sunt ca niste cipsuri, dar nu prea seamana, si iti pune ori Ketchup, ori crema de branza.

| GeorgianaDragus a răspuns:

Un fel de chipsuri cu branza moalee:X dar picantii.thinking
e greu de explicat dar sunt ff bunibig grin
funda?

| 3ntzz a răspuns:

Poi?
Are un gust destul de bun!
Nu poti zice "fenomenal" dar este destul de gustos
Mai ales daca ii iei cu salsa sau cu branza dinaia.
Daca vrei iti poti cmpara din hipermarketuri ceva nachos ( se numesc Tortila parca si eu iti recomand Tortilla Chilli
Pofta buna happy
si sarbatori fericite
Si succes!
Si... fundita big grin?

| Izz a răspuns:

Eu am gustat al o prietena, nu are un gust minunat.Este intr-un fel bun.

| ThinkPinkBb a răspuns:

Bun...chipsuri cu branza. ce poate fi?winking

| ριтιquтss a răspuns:

Nachousul are gustul aproximativ la fel ca al chipsurilor cu branza.Doar ca sunt si putin picanti.Sunt foarte buni cu kethcuplove struck.

| gux2 a răspuns:

Sarat ca niste cipsuri si au sosul ala care are gust de cascaval topit

| ramo96 a răspuns:

Bun...

| pirloganu a răspuns:

Buna florina, nachosul este de fapt un fel de chips si nu are niciun gust specific gandeste-te la niste cipsuri si aia e