| GeorgianaDragus a întrebat:

Ce inseamna "The Sims"?

Răspuns Câştigător
| AndY_8355 a răspuns:

Sims nu inseamna nimica in realitate, dar in joc asa se numeste mai totul dupa cuvantul sims(banii se numesc simson sau ceva de genu si multe altele) eu cred ca inseamna viata sau omul sau ceva de genu

16 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

The Sims este un joc pe care il am si eu este super ok jocul iti creezi o familie iti construiesti o casa!

| BruneTTe a răspuns:

Este un jochee hee de ce nu cauti pe google?

| Didi908 a răspuns:

Inseamna Sims un joc ff super cool!

| Sconcsiş a răspuns:

Oamenii aia de la The Sims se numesc Sims, adica un sim-doi sims

| Deyutza a răspuns:

The sims este un joc video. The Sims se concentrează în întregime pe viaţa personajelor virtuale numite Sims, punand jucătorul în controlul „lumii" lor virtuale şi a activităţile lor zilnice, cum ar fi dormit, mâncat, citit şi îmbăiere. Will Wright, creatorul jocului, caracterizează jocul ca fiind o „căsuţă pentru păpuşi digitală". Deşi jucătorii sunt încurajaţi să-şi creeze propriile lor personaje cu diferite caracteristici fizice, există deja predefinite căteva personaje, precum familiile Newbie şi Goth.
Jucătorul controlează aproape toate aspectele legate de viaţa de familie, fie predefinită sau creată. Multe opţiuni conduc jucătorul de sim într-o familie numeroasă sau la o viaţă singuratică.
Acum este mult mai performant avand in vedere ca a aparut sims 3. Jocul sa tot modernizat cu timpul a ajuns de la un simplu joc The Sims la The sims 2 cu multe expansionuri si acum mai nou sims3 si el cu expansionuri. Este un joc foarte popular, circula prin toata lumea. Si eu jucam mai de mult dar acum nu-mi mai merge poti sa incerci pentru inceput un sims 2 ca sa te obisnuiesticu comenzile si apoi incearca sims 3 aventures.
sper ca ti-am fost de ajutor! papa happy

| xLikeTpu a răspuns:

Bună.
"The sims":jocul sims. în variante : 1, 2, 3.
Joc Virtual!

| CainePeVine a răspuns:

E un joc atat.

| Aly2 a răspuns:

Sims, doar ca in engleza se pune un The in fata. Exemplu: The sims 2 Pets = Sims 2 animale

| ArTeMiSs_8963 a răspuns:

The Sims. este o serie de jocuri video.

| b342 a răspuns:

Un joc pe pc(:. Il am si eubatting eyelashes. Stiu si coduri la acest jocbatting eyelashes. Fundita? plss

| Ihatereligion a răspuns:

Jocul este, de asemenea, bazat pe SimCity, un alt joc pe computer conceput de Wright, în care jucătorul trebuie să gestioneze un oraș și locuitorii săi, denumiți „Sims".

Grele google

| Ela_6320 a răspuns:

Poi the sims este un joc Super da nu stiu la ce te referi ce este the sims sau cum se treduce the simslaughing.

| DoArEu_1080 a răspuns:

Un joc pe calculator straight face

lol rolling eyes

| DoArEu_1080 a răspuns:

Uite iti zic eu. Deci stiu ce ai rut sa zici doar ca raspunsul dat de mine acum cateva ore a fost dat la prostie.asalaughing

Sims vine de la sim adica simulation adica oameni simulati cum ar veni.laughing nu stiu sa explic foarte bine tongue dar ma rog... daca ai inteles da si tu un folositor traite-ar familia pe sistem sa iti traiasca laughing ca am vazut ca ai dat deja funda laughing rolling on the floor

| mjforeverr a răspuns:

"The sims"Pai sims

| Andoo_5056 a răspuns:

The sims este un joc.

Întrebări similare