Şi eu am 12 ani dar nu m`aş duce la cluburi şi îţi recomand să nu mergi nici tu. Eu vara asta o să merg la bunici cu verişorii mei. E o variantă ff bună să mergi la bunici fiindcă acolo schimbi aerul, unul mai curat, mănânci lucruri poate cu mai puţine e-uri şi altele.
Dacă te decizi să rămâi acasă uite unele lucruri pe care le poţi face în camera ta sau afară:
1. Poţi să te uiţi la filmul Twilight[sau alt film]
După ce îl vezi pe primul dacă eşti genul care e captivată de astfel de filme nu o să mai ai răbdare până să îl vezi pe al 2lea şi al 3lea[ asta s`a întâmplat la mine]
2. Fă`ţi multe poze [eu asta fac dacă mă plictisesc]
3.Caută muzică, care să îţi placă şi ascultă melodiile, învaţă`le şi dansează pe ele [îmi place ff mult să fac asta]
4. Dacă ai o melodie preferată creează un dans pe ea, unul original şi când ieşi afară arată`le prietenilor tăi invenţia ta[creează`l pas cu pas, repetă fiecare mişcare de câte 5 ori aprox. şi la sfârşit fă tot dansul de mai multe ori şi repetă`l până îl memorezi perfect]
5. Găseşte un prieten[chiar şi virtual], vorbeşte cu el şi vezi asemănările şi diferenţele voastre, preferinţele etc.[o să vezi cum sunt alţii, nu numai tu]
6. Uită`te la televizor, ceva amuzant sau hooror, ceva ştiinţific care să te captiveze etc.
7. Dacă ai voce încearcă să inventezi o melodie pe care să o cânţi, una care să îţi exprime starea sufletească sau alt lucru
8. Vorbeşte cu un prieten/o prietenă la telefon şi spuneţi fiecare ce aţi făcut în acea zi
9.Joacă`te pe calculator: răsp pe TPU, joacă`te pe facebook, Sims, Metin, wow etc.
10.Plimbă`te pe afară, prin parc şi fă`ţi prieteni noi.
dacă mai vrei sugestii dă`mi un mesaj cu id`ul tău de mess dacă vrei să mai vorbim
Sper că te-am ajutat :*
Citeste,invata pentru. urmatoarea clasa, etc... poti sa faci este si simplu si frumos!
Gaseste un joc pe internet, fa sport, poti sa ii dai prietenei tale o felicitare de ramas bun ca sa nu zica ca esti nesimntita
si in ultima luna poti sa recapitulezi materia