Off... mi se intampla mai mereu. Cel mai bine e sa te relaxezi daca nu vrei sa dormi. Intinde-te pe canapea si uitat-e la TV, fa-ti un ceai cald sau cacao cu lapte:X. Poti asculta muzica (asta ma satisface mereu). Rasfata-te cu putina ciocolata
, Fa-ti o limonada rece sau un dus te va trezi. Sau pur si simplu citeste o carte. Sper ca te-am ajutat
Gasesti niste jocuri si te joci, te uiti la TV, stai pur si simplu si motai.
Sa te uiti la un film e cea mai buna solutie atat timp cat te simti stoarsa de puteri
de preferat ceva comedie sau actiune, nu ceva romantic sau drama ca te moleseste mai mult
Eu cand sunt in situatia ta mereu ascult muzica :X Muzica e viata mea :X
Poti asculta muzica ( daca te relaxeaza )
Poti citi carti sau reviste ( daca obisnuiesti sa citesti )
Poti cauta poze, informatii cu cantereata/cantaretul, actorul/actrita preferat(a) [ daca ai, desi cred ca e imposibil sa nu ai :)) ] PS: Uite un site de barfe despre vedete www.rimel.ro. Eu intru zilnic pe el si e super tare. Daca nu ai ce face poti sa te uiti la toate stirile care au aparut pe site cu vedeta preferata ( e o lista cu toate vedele pe margine ) sa citesti comentariile ce sunt la articolele la care te uiti ( uneori sunt foarte amuzante :)) ).
Hmm ce mai poti face :))... Ooo si nu in ultimul rand. poti sa te uiti la filme sau la seriale :)).
Sau mai poti sa iti faci poze ( daca iti place sa te pozezi :)) ) Sau sa truchezi poze cu tine, Cauta programe funny.
Hmm cam atat stiu pe moment, acum depinde de tine, ce iti place tie, Sper ca te-am ajutat cu ceva. Daca mai imi vin idei Revin. Bye. Besos :*
Pai nu este mai nimic de facut in aceasta situatie, totusi filmul ""Yes Man!"" merita vazut
geta_vasiliu întreabă:
anonim_4396 întreabă: