Da poti sa scrii ce vrei! Doar e jurnalul tau! :p Scrii si top 10 baieti. si top 10 baieti urati. baieti frumosi
Ce vrei :p
Pai eu consider ca jurnalul este in special pentru ati exprima gandurile, dar poti scrie ceea ce ai facut pe parcursul zilelor sau ce vrei, doar jurnalul e ceva personal si poti sa scrii in el tot ceea ce iti trece prin cap.
Poţi scrie orice, cum ar fi: visele care ţi s-au părut interesante, cele mai interesante amintiri şi păţanii care le-ai avut cu prietenii, familia. Mai poţi scrie şi numere de telefon sau ID-uri de la prieteni. Iate după exemplele mele şi lasă-ţi imaginaţia să facă minuni. Pa!
Ai putea sa incepi spunand de cine iti place, daca tu crezi ca te place, daca ai avea vreo sansa cu el sau poti scrie cat de trista esti k nu te-a bagat in seama sau cat de fericita esti k sunteti prieteni. Poti scrii despre certurile cu prieteni. Cum a fost intr-o anumita excursie, poti scrie cat de minunat este locut in care te-ai indragostit prima oara sau poti spune despre primul tau sarut. Noroc!
Eu in afara de astea care s-au spus, as scrie cele mai apropiate prietene, numere de telefoane. Chiar si ceea ce ai de facut in urmatoarele zile. Succes
Pai poti scrie Hobby-uri,prietenele tale,calitati/defecte de ale tale,poti pune imagini(gen fotografi,peisaje=ceva ce te reprezinta),filme preferate,actori preferati,catareti,autori, carti, melodi...etc