anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa imi doresc de ziua mea chiar nu am idee

Răspuns Câştigător
| claudiea79 a răspuns:

Tu trebuie sa stii ce iti doresti ce iti lipseste. poate ti sau rupt adidasi. si vrei alti.de unde sa stim noi? poate nu ai geaca de iarna? sau vrei un cd sau banii pentru un concert sau un film. poate nu ai blugi. de ziua ta toti ar trebui sa iti faca cadouri si sa iti faca pe plac.pe criza asta financiara nu te astepta la prea multe.sanatate si fericire.armonie in jurul tau.la multi ani. tu trebuie sa stii ce vrei nu sa trebuie influenteze alti cu ideile lor si dorintele lor. poate vrei un tort.sau blugi depinde doar de tine

5 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Sanatate, fericire si intelegere in familie.happyAstea sunt cele mai frumoase cadouri pe care cineva le poate primi de ziua lui.happyCelelalte lucruri sunt doar micile bucurii pe care ti le poti oferi macar o data pe an.winkingLa multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!

| CocaColaCuLamaie a răspuns:

Daca esti fat ia-ti un parfum original si daca esti baiat... o minge de fotbalwinking de la.adidas sau nikewinking fundabatting eyelashes

| CocaColaCuLamaie a răspuns:

Daca esti fat ia-ti un parfum originalwinking si daca esti baiat... ia-ti o minge de fotbal de la.nike sau adidas... fundabatting eyelashes

| MisSToXiC a răspuns:

Pai laptop, telefon si catel(daca iti plac) ce iti doresti tuh

| Malo a răspuns:

Buna change12 happy doreste-ti ceea ce iti doresc si eu happy sanatate, fericire si un calculator nou desigur big grin Bafta si La Multi Ani!