Poi eu cu un prieten am gasit o masina care parea parasita si m-am dus cu prietenul meu la ea si am inceput so distrugem dar dupa un timp a venit proprietarul si a vrut sa sunne la politie dar sa razgandit
Paaai... m; am simtit extrem de penibil la scoala, odata cadn eram in clasa [era iarna] si colegii au vneit de afara cu bulgari si ne'au spalat IN CLASA
si mna.nu m'au nimerit, si mi-a ajuns bulgarele in burta, si prin bluza la piele, la car eu,,'tuti natia ta de boschetar'' si profa de mate era in clasa
intrase de 10 secunde![]()
![]()
![]()
m-am simtit extrem de penibil, mai ales ca mama preda la scoala mea
Cea mai groznica intamplare a voastra | dau funfitza care e amuzanta. TU TE AUZI CE SPUI?
Am mers o data la bunica mea in vacanta de vara care sta la tara.In fata casei era o groapa care s-a umplut cu apa dupa ce a plouat aproape o saptamana. Jucam un joc cu verisorii mei si dintr-o data am cazut in groapa, faza era ca erau si broaste inauntru si am inceput sa tip foarte tare.Verisorii mei au ras aproape toata ziua de mine.
Pai...
in clasa I trebuia sa fac injectie si eu mai timida si cu frica de injectii ...am ast s ajunga la mine si am inceput a plange dar nu asta e amuzant, amuzant e ca m-am ascuns in spatele lui doamna invatatoare si stigam "Doamna nu ma lasa, nu vreau sa fac injectie " apoi doamna m-a pus pe scaunul de la catedra si vorbeam eu cu doctorul "Da imi faceti prin pantaloni ca am si pijamale (era iarna )
" si m-am calmat si cand mi-a bagat acul era sa il pleznesc pe doctor
)
)
)
sau mai e una in vacanta de vara eram cu telu unei prietene si o suna maiksa eu zurlie nu m-am uitat ca e masa si am raspuns cica :
Ea : unde esti
Eu :in lunca
ea:stiu ca in lunk dar unde?
eu:pai in parc unde sa fiu :
ea :ai mai trecut pe aksa?
eu :nuuu...nu am mai trecut
ea :ai mancat ceva
eu :daaa...am mancat
ea :biine. noi venit maine
eu :bine dar cine sunteti?
ea :pai mama cine sa fiu fata zurlie
eu :aaaaaa...mama ...cf mama
ea :bine mama
apoi i-am dat telu prietenii si i-am sp tine fata ca e mata
toti au pufnit in ras atunci ![]()
![]()
![]()
mai ma multe dar nu am timp acum sa le povestesc pe toate... oricum ...imi dai fundita ca nu am niciuna![]()
Pisica vs cainele meu da au boxat a fost amuzant pana ce pisica mi-s-a urcat in cap si a rupt perdelele si cainele se uita la mine cum incercam sa dau pisica jos depe perdele dupa s-a pus pe locul meu si mia mancat popcornul uitandu-se la tv dupa ce am stapanit pisica m-am pus si eu langa caine si amandoi ne-am uitat la TV sfarsit PS:pisica a fost nevoita sa faca baie si inloc ca fratele meu sa o puna pe ea in apa m-a pus pe mine
LisaJulie întreabă: