Un sfat. Lasa-te de metin2 ro. Vei ajunge intr-un moment dat in care nu iti va pasa de nimeni, mai ales de parinti si de fata pe care o iubesti(daca ai asa ceva) si vei dori sa donezi in acest joc. Nu se merita. Cat despre fishboot. poate fi detectat.
Sa stii ca ai dreptate maree
Asta mai zic si eu unora.Joaca-joaca---dar cu masura.Sunt tipi de 20-30 de ani care joaca de ...ani,si crede-ma ca nu mai au si ei viata sociala,reala! nu virtuala, Inteleg.e joc fain, si eu il joc.cand imi aduc aminte de el,cand chiar n-am nimic altceva de facut,deci, daca ai inteles ceva,. Baga de seama!
muahaha apropo:nu stiu ce-i ala "fishboot", dar daca chiar se refera la traducerea din englezaa...
e altceva.
Cu fishboot poti pescui oriunde vrei si prinzi pesti mereu, mereu ca ii prinde el automat. traducerea la boot ai putea sa o privesti ca venind de la robot. Si ce roboti avem pe langa noi? Calculator. In concluzie pescuieste calculatorul pentru tine. Stiu si eu oameni in varsta care joaca metin dar nu ai ce sa le faci. Eu joc metin doar pe servere de calitate si astea le gasesc rar. Deci si eu joc rar metin + ca sunt la liceu, clasa a 11-a si profesorii ne-au spus : Clasa a 11-a nu este obligatorie. Si da.este un advertisment
e greu la mate-info >_>
^_^Si la stiinte ale naturii e greu, deocamdata,
, doar ca nu sunt a 11-a
Si cum sa zica profesorii :"Clasa a 11-a nu este obligatorie"
?:O, as vrea eu sa fie si-ai mei la fel
, dar oricum e bine de stiut ca unii se mai controleaza cu."dependenta de metin" sa zic asa
, bravoo
Doar 10 clase sunt obligatorii. Incepand din clasa I pana in clasa a X-a. Asta e regula. De la minister cred >_> Tu vei face multa chimie si biologie. Cei de la mine de la liceu de la profilul tau au 3x ore de chimie si 3x ore de biologie iar tu nu vei avea niciuna de info in clasa a 11-a. Eu am 7 de info si una de chimie si biologie. In fine.fiecare cu profilul lui. Tu te faci doctor eu informatician. Cred =D Nu sunt dependent de metin2 din moment ce am o viata sociala si nu fac donatii pe un joc stupid. Nu sunt disperat si nu amenint in joc. Doar ma distrez si rad de cei care sunt dependenti si care fac donatii prin faptul ca nici prin donatii nu vor ajungea nicaieri si nici asa nu vor reusi sa ma doboare(asta a fost inainte, pe cand jucam cu mai multi prieteni metin si doream sa le dovedesc la toti cand erau onnline ca sunt expert in acest joc)
Asa mai zic si eu "om normal"! Nu stiam chiar deloc de asta cu 10 clase obligatorii
Ma bucur ca nu mai fac infoo intr-a 11-a #:-s,n-am nimic cu infoo, dar cateodata ma dispera
.Vai ce-am facut din intrebarea bietului copil, daca e copil.ma rog:-J.Bogdan00000
scuze.
A da...Bogdan00000 a pus intrebarea. xD Credeam ca tu ai pus-o din moment ce doar cu tine am vorbit
Ai dreptate...el a intrebat de ex : cat face 1+2 Noi ii spunem ce culoare are apa. xD
ce amuzant!,...dar lasa ca nu se supara Bogdan00000
, ceva a aflat si el despre..."fishboot"
Oricum poate deveni singur fishboot
Daca stai o ora si pescuiesti, in cele din urma poti sa pui capul pe masa si sa pescuiesti automat...am patit-o la un timp
Cand te plictisesti faci multe. Dar asta a fost acum 5 ani.
Nicusor97 întreabă:
anonim_4396 întreabă: