Am aflat de moartea unei foste colege, intr-un accident rutier; si de cea a mamei unui fost coleg. Ei bine, am realizat cat de norocoasa sunt ca nu am astfel de probleme, eu mereu tind sa exagerez micile dificultati din viata, cand exista cu adevarat unele mult mai rele. Saptamana asta m-a facut sa-mi apreciez mai mult viata!
Ca un c*r ...am dat cate 1 test in fiecare zii! :...si normal ca nu mi-am invatat la nici unul
A fost o saptamana foarte grea, tratament, regim, trec printr-o perioada dificila in care numai speranta ma mai tine in viata.
Cam grea dar a trecut repede. ![]()
am avut teste la geometrie, la chimie, la romana, la tic, la franceza, maine am centru de excelenta la biologie si dau test si acolo. saptamana viitoare teste iar, la algebra, la chimie (din nou), la biologie, la fizica... minunabil.
Foarte plictisitoare si placuta in acelasi timp, pentru ca nu am mai facut matematica.
Pentru mine a fost o saptamana buna. Nu am luat note mici la scoala si azi ma duc la ziua unei colege si cred ca o sa ma distrez Cred ca a fost cea mai faina saptamana de cand a inceput anul scolar.
Pot sa spun ca a trecut foarte repede...cred ca e din cauza ca invat dimineata
pai a fost o saptamana plina de lucrari si cam grea pentru ca am avut mult de invatat.
in rest am avut si parti bune. m-am distrat cu colegii am ras in timpul unor ore. ![]()
dar la tine?
Mega obositoare tot pe fuga si fara timp de ajuns sa te fac pe toate mega stresanta si am crezut ca nu se mai termina odata ritmul asta pfuiii ce greu... vreau sa dorm 2zile intr-una
O saptamana buna ...am luat note bune m.am inteles cu toata lumea. dar singurul lucru neplacut este ca am racit.