Pai, ce pot sa zic, eu ascult muzica zilnic, dar nu as putea sta mult fara sa ascult muzica( mult adica vreo 2 ore).
Muzica este un lucru care te relaxeaza atunci cand esti suparat, te distrage de la ceea ce te supara, de exemplu eu ascult muzica atunci cand ma plictisesc, pentru ca imi da energie( cum ar fi Rammstein de exemplu).
Muzica salveaza vietii! Viata fara muzica ar fi monotona,nu ai putea trai, sau daca ai putea, fara un zambet pe fata.Muzica exprima sentimente omenesti,si nimic nu te calmeaza mai bine decat muzica atunci cand esti suparat,iti da speranta sa continui,ca si eternul,,carry on" care este foarte comun in cantece, asta e rostul vietii, sa salveze vietii.Eu nu as putea fara muzica,viata mi s-ar parea,nu stiu,nu pot exprima asta in cuvinte,ar fi apasator,pentru ca uneori cand esti trist,muzica te linisteste,te calmeaza, si daca nu o mai auzi, atunci te agiti.Este un sentiment greu de exprimat, nu stiu cum ar fi daca nu ar exista muzica, viata nu ar fi completa.
Stii cum e muzica da culoare vietii tale(si a mele).si de aceea fara muzica viata ar fi stii ca in filmele alea alb-negru,anosta, fara nici o picatura de viata,.si cam asa, deci ai inteles nu pot sta nici un pic
Muzica da culoare vietii! De fapt si Dumnezeu a contribuit la ea! Creatia demostreaza asta prin sunetele care le reda chiar ea si de unde si omul s-a inspirat! Viata fara muzica ar fi alb-negru!