Paler, tu ai dat pana acum numai de astfel de fete, nu e vina noastra ca nu stii sa iti alegi partenerele ![]()
Ca sa ii raspund si lu Slavic.Banuiesc ca te referi la situatia in care, baiatul ii face curte, adica nu sunt impreuna. Poi. ii acorda multa atentie, vorbeste mult cu ea, incearca sa o ajute, se ofera sa o conduca acasa, o intreaba ce face diseara, alea alea
sper ca ma ai prins ideea
Lemarco -nu e vina mea ca majoritatea sunt asa cum am descris eu, nu e vina mea ca unele fete vor sa para altceva de cat sunt.
Ii acorda atentie, vb mult cu ea, o face fericita cand are la status"Mai trista decat pot inseamna vreodata doua puncte si o paranteza deschisa", de cate ori o vede pe strada o saluta, nu pierde nicio ocazie sa o intrebe ce mai face...etc,etc
Poate sa'i acorde mai multa atentie ceva d genu. dar eu cred ca unei fete nu i'ar place sa fie pipaita... asta nu inseaman ca o placi cu adevarat
Depinde de caracterul respectivului
... unii baieti sunt timizi si se multumesc doar sa o priveasca temandu-se ca ar putea fi respinsi, altii se exteriorizeaza (si bine fac
) tachinand-o, facandu-i complimente sau "necajind-o"
etc etc
Incearca sa fii foarte politicos cu ea, sa o inviti nu stiu unde va la un restaurant, la un concert, sau poate chiar la o plimbare in parc, sa nu o presezi prea tare, sa nu stai toata ziua cu ea pe langa ea sa ii acorzi libertate, poti sa-i acorzi flori, sa fii pur si simplu dragut si amabil cu ea. un cavaler.Asculta-ma daca faci ce -ti spun eu chiar daca nu se uita la tine inainte iti va acorda atentie iti spun pentru ca sunt fata.
In general depinde de cum e firea prietenei tale:
romantica:o cina la lumina lumanarilor sau un restaurant select;
distractiva : o duci la un concert sau club zgomotos;
daca esti un pic mai,, falit" o poti duce la o plimbare prin padure, la o inghetata.
crede-ma, am avut odata un prieten care vroia doar sa aiba parte de mine.
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: