Inseamna ca se fac upadeuri pe server dar da acum incolo merge ca si mie mi s-a intamplat asta. asa ca acum fa-ti cont
Trebuie sa astepti pana se redeschid serverele...si mie mi-a facut asa la server 1 dar acum i-a dat drumul
Fratilor va rog dati-mi si mie un cont pe gx nu fiti zgarciti daca vreti sa-mi dati id-ul meu este gaby_parkuristu
Se mai fac inregistrari cred, eu asa imi aduc aminte am reusit sa imi fac un cont, iti urez noroc sa reusesti sa iti faci si tu unul
Zi namele si parola numele la contul meu de 80 pe gx este:gxmetin2antic in TPU ma cheama,, jackfron'' deci, da-mi mesaj dac esti de acord
Alex ai mess sau skipe daca ai cautama ca te ajut eu cum sa-ti faci ca merge!@@@ vezi ca faci repede lv intr-o zi faci lv 66 sau maiu mult
Am eu cont de lvl 72 dar e inchis server pe data de 14.4. 2010 intreb sa shiu
Buna sunt gm pe metin2 gx am lv 2 pentru ca nu mi-am setat lv-lul. iti spun eu de ce sunt inchise. sunt inchise pentru ca se lucreaza la inca 6 servere la care toti pot fi sgm sau gm. peste 3-4 ani vor fi gata si banuiesc ca numai pe acelea o sa jucati.sall
Vreau si eu cont pe metin 2 GX pls dati add la id-ul robert_stelistu94 pls caut de mult un cont dar zice inregistrarile sunt inchise va rog din suflet
x0xandra întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: