| Prezidentul a întrebat:

Cum pot face rost repede de vizualizari pe youtubee?

10 răspunsuri:
| paul21 a răspuns:

Trebuie mai intai de toate sa incarci un clip pe youtube...
Dupa ce l-ai incarcat, salvezi linkul si il trimiti la toti prietenii tai din lista ta de messenger, de pe facebook, de pe twitter sau de pe alte retele de socializare...
Daca ai un blog, poti sa il pui intr-un articol si sa le prezinti cititorilor detalii despre clipul tau care l-ai inregistrat pe youtube si motive ca sa il vizualizeze.
Sper ca ti-am fost de folos! Bafta!

| Kristtine a răspuns:

Poti sa trimiti linkul la prietenii tai si ei sa il dea mai departe. dar poti sa faci mai multe vizualizari doar daca filmu este interesantbig grin

| happykill a răspuns:

Trimiti in lista de mess linkul.

| 4l3x a răspuns:

Trimite linkul la astia pe mess, pune-l la status, posteaza linkul pe bloguri, site-uriwinking

| Jane_6633 a răspuns:

Nu "poti face rost repede de vizualizari pe youtube" decat daca video-ul pe care l-ai uploud-at este interesant si folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai multe tagguri(ca sa gaseasca lumea videoul tau cand da search pe youtube)si dai linkul al cei de pe mess.

| Brunetica a răspuns:

...pune un nume sa atraga lumea ...de ex ceva super cool sau stiu eu ca numa asa o sa ai happy

| Andrutza_9535 a răspuns:

Buna.pai.ai putea :
1.sa pui link-ul (de la videoclip).la status la id
2.ai putea sa trimiti la toti copii din lista ta de la messenger link-ul
3. spune-le prietenilor tai ca ai gasit un video tare pe youtube.si fai sa intre si ei(dar sa nu le spui ca este al tau.ca dupa nu stiu daca intra). sper ca te-am ajutatwinkingwinkingwinking:X:X

| Vizualizari a răspuns:

Sau cel mai simplu, cumperi un pachet de 10.000 la 1.000.000 vizualizari care se pun in 2 saptamani, targetate sau cu retentie mare.

| Vizualizari a răspuns:

Sau cel mai simplu, cumperi un pachet de 10.000 la 1.000.000 vizualizari care se pun in 2 saptamani, targetate sau cu retentie mare. http://www.roprojects.com