Buna! Uite ceva cu car poti devenii emo:
1. Tundeti parul filat.
2.Machiazate cat mai des cu multe farduri
3.Schimbati vocabularul
4. Poarta haine cu cranii si chestii alb negru gri
5.Fa-ti niste tatuaje.
Sper ca te-am ajutat!
Nu poti fi emo doar prin imitatie!
Cei care sunt emo, cu adevarat, adica cei care au probleme emotionale, depresii etc, au nevoie de ajutor psihologic si psihiatric! Emo nu e o moda! Desi pentru unii e cool sa fii emo... "ce true" "Tokio Hoteeeeeel"...
Se copiaza forma fara fond, ca la manelisti!
Fii o adolescenta normala! Citeste, invata bine la scoala lasa emo-ismele nu e cool deloc sa arati ca o stafie umblatoare, taiata pe maini, cu par pe fata, cu haine negre si cu o fata de zombie
Usor
...ca sa devvii emo trebuie sa iti dai mereu cu fond de ten alb
foarte alb...sa te dai cu negru pe plaoape si jos
.si sa.ti faci parul cu bretonul pe ochi ca si cum pe ochi sa fie in stil de periuta![]()
.
si imbracamintea toata neagra nu mulata raw pe corp asa mai dezordonat
negru si alb
si in picioare skateri:X funda plz
app si culoarea parului negru ![]()
sau chiar blond mai inchis :d
Eu zic sa lasi prostiile astea(caci nu pot sa le zic altfel), si sa incerci sa-ti revii. Mi-am dat seama, din intrebarile pe care le-ai pus, ca esti o persoana sensibila, care sufera mult. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti faci rau cu mana ta; a deveni emo nu e un lucru bun. Stii ce sunt acei emo? Sunt adolescenti cu probleme emotionale, cu depresii, iar unii dintre ei ajung chiar sa atenteze la propria viata. Consideri ca e un lucru bun? Eu zic ca nu. Parerea mea este sa comunici mai mult cu Doamne- Doamne, sa-I spui oful tau si sa-l rogi sa-ti ierte greselile si sa te ajute. Citeste mai mult despre Doamne-Doamne din carti, de pe net, citeste rugaciuni, inceaca sa faci cat mai mult bine, sa ajuti oamenii cat de mult poti tu, uita-te pe trinitas la "Cuvant pentru suflet", "Biblia in istorie", Convorbirile Trinitas" si, in felul acesta te vei apropia mai mult de Dumnezeu si vei incepe sa-L cunosti mai bine, ceea ce-ti va aduce numai satisfactii. In plus, in felul acesta, vei intelege foarte multe lucruri si ai sa inveti sa te bucuri altfel de viata, ai sa vezi. Crede-ma, caci stiu de ce spun asta. Nu va fi usor, dar, cand vei vedea rezultatele, nu-ti va mai pasa cat ti-a fost de greu.Multa, multa, multa bafta!
.
Apoi fa exercitii fizice usoare(cel putin 15 minute pe zi), de respiratie(inspiri lent, pe nas, apoi expiri tot lent, pe gura, de vreo 7-8 ori consecutiv), fa cat mai multe plimbari in aer liber,citeste poezii(acestea te scot mai repede din stare decat proza), asculta muzica frumoasa, linistitoare, fa cate ceva prin casa, uita-te la televizor la emisiuni interesante, educative, cum ar fi:Codul lui Oreste, 360 de grade(B1 tv, sambata, de la ora 16.30 si duminica, in reluare, de la 17.30), Harta vietii(Antena 2, in fiecare zi, de la ora 17.00), uita-te pe Discovery, pe TVR Cultural pe Animal Planet etc. In felul acesta, te vei relaxa si totodata, vei invata multe lucruri inportante si care poate o sa-ti foloseasca in viata, la un momentdat.
Daca iubesti florile, cumpara-ti cateva si ocupa-te de ele.E atat de frumos, de sanatos, de relaxant.
Pai bretoon parul brunet sau toate culorile...
te tai pe mana cu orice fel de lama gasesti
vestimentatia neagra sau negru roz gri.
cranii
machiaj negru
fara fond de ten! emo sunt mai natuali la fata
daca poti un piercing
si cat mai dezordonat adica schimbate nu fi tu fi mai nebun{a} de felul tau
Sper ca te-am ajutat
P>S. nu te schimba foarte mult ca s-ar putea sa ramai fara cei dragi alaturi
Funda?
Pai pur si sinplu daca esti fata dau baiat te duci la frizerie si te tunzi EMO
te machezi mai mult cu negru la ochi iti iei haine de astea cu cranii, flacari, etc... numai flori NU
Eu sunt Emo si sa stii ca e misto stilul asta, oricum daca vrei nu este obligatoriu sa te tai =]]