Fa o felicitare mare cu "Imi cer scuze ca nu am fost mereu sora pe care ti-ai dorit-o!". Va intelege valoarea sentimentala.
Poate ceva bun sa ii faci
incearca sa nu mai gresesti fata de ea.incearca sa gandesti inainte de a face ceva
Pai in primult rand, daca sta departe de tine suno si cerei iertare.(daca este aproape de tine. procedeaza la fel cerei iertare)
In al doilea rand, fa-i o felicitare cu tine si cu ea.
In al treilea rand fa-i o surpriza, du-o intr-un loc unde crezi tu ca i-ar placea.
In al patrulea rand, fa-i un cadou, o bratara mai (scumpa), sau un lantisor.
In al cincilea rand incearca sa o faci sa rada tot timpul! ![]()
sper ca te-am ajutat bafta! pupic
Hmm, tu cati ani ai?
Banuiesc ca esti mai micuta.Simplu,ii explici si ii arati, in acelasi timp, cat de mult tii la ea, si ca atunci cand o superi, nu e cu intentie, e din cauza mentalitatii de copil. Spune-i ca si ea a trecut prin astea, ca si ea a fost de varsta ta si ca a fost doar ceva de moment, de exemplu nervii.Sangele apa nu se face, iar ea... e sora ta, tot te iarta. Un sfat: fa tot posibilul si n-o mai supara, mai lasa de la tine. Te-am pupat!
Parerea mea e ca ar trebui sa incepi cu niste scuze; apoi sa incerci sa nu o mai superi; cred ca o schimbare in atitudinea ta nu va trece neobservata si sora ta te va scuza:d
Orice persoana careia ii spui cat de rau iti pare si iti ceri iertare se va simti bine si te va ierta dar trebuie sa o spui din suflet
In primul rand vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau pentru tot ce ai facut, dar ca nu se va mai intampla. Ideea e sa nu ramana doar la stadiul de promisiune si de fiecare data cand mai apare o problema intre voi doua sa te gandesti mai intai la cat de mult o iubesti. Ca sa consolidati simbolic relatia, cumpara doua bratari sau medalioane la fel si asa o sa stie mereu ca esti alaturi de ea.
Orice persoana careia ii spui cat de rau iti pare si iti ceri iertare se va simti bine si te va ierta dar trebuie sa o spui din suflet!
Trebuie mai intai sa ii ceri iertare si sa-i promiti ca nu vei mai face. ce ai facut
. Ai putea sa ii sugerezi sa mergeti intr-o sambata, sau duminica in parc sa va plimbati si sa va jucati
Si eu am o pr. de 24 de ani care mi`e ca o sora
Si o mai supar. Dar eu ii cer iertare si fac cum am scris mai sus si merge! Bafta! ![]()
Pupici :*
O discutie sincera rezolva multe lucuri. Face mai mult decat un cadou sa vada sinceritatea din privirea ta si regretele
Dar asa is copilaresti... unele ...mai incercati faceti va rog tot posibilul
va rog frumos incercati incercati
Nu te supara. daar ce i-ai mai putea face? eu am o sora de 22 de ani si. tot la fel o supar. dar procedez cum ti-am scris mai jos. si de fiecare data merge depinde sh d sora ta acum c sa zic
Daca are 24 de ani incearca sa afli care este punctul ei forte;(. adica daca ii plac hainele cumparai ceva ce iar place, sper ca te-am ajutat:*
anonim_4396 întreabă:
doareu96 întreabă: