| andreeafbz a întrebat:

Cum sa ma lansez ca si cantareata? Am o trupa deja formata insa prin toate modalitatile noastre de publicitate, nu a mers.

Răspuns Câştigător
| Denis470 a răspuns:

Vorbeste cu patronii cluburilor din orasul tau, propunele sa faceti un concert gratis, iar daca o se le placa sa va angajeze.Sau faceti afise, lipitile peste tot prin oras, faceti plianta si impartitile il cele mai aglomerate locuri din oras. Sper ca ti-am fost de ajutor.

3 răspunsuri:
| tomyk a răspuns:

Vorbeste cu profesorii de muzica.Cei mai multi dintre ei sa implica cu elevii in anumite actiuni muzicale sau te poate introduce in corul scolii impreuna cu trupa ta daca aveti un cor al scolii. Daca ai peste 18 ani ai mult mai multe sanse pentru a face o formatie adevarata. Daca ai cont pe youtube filmeazate impreuna cu trupa ta si astfel o sa fi cunoscuta nu doar de romani.Sunt multe variante...Noroc!

| elena999 a răspuns:

Pune mai multe videoclipuri pe youtube cu trupa.Am auzit ca multi cantareti s-au lansat asa.Nu au devenit cei mai cunoscuti dar stiu ca cineva care pune videoclipuri pe youtube va merge in turneu cu Selena Gomez in iulie.

| mattjohn a răspuns:

Cantati si voi pe la diferit evenimente, creati niste pagini online prin care lumea sa auda de voi, nu numai la nivel national. Poate este subestimat acest mod, dar imaginea este de asemenea foarte importanta.

Întrebări similare