Daca ar fi sa fac o schimbare...una ar fi legata de mine.As vrea sa am mai multa rabdare.O pierd foarte usor in unele situatii.Cum se spune:''Cu rabdarea, treci si marea''. Cine a spus asta era un om genial, pentru ca are dreptate 100%.
Apoi daca ar mai fi ceva, as vrea sa ma distrez mai mult.Viata mea e mult prea plictisitoare.As vrea sa nu irosec timpul pentru fleacuri si nimicuri.Mi-ar placea sa petrec timpul cu prietenii, cu familia, sa facem diferite activitati, sa ascult muzica.Sa facem cate ceva nou si distractiv in fiecare zi.
Adica nu as vrea sa fie banalul program: mic dejun-scoala-pranz-teme-curatenie-pc-cina-tv-culcare etc.
Ar fi o viata geniala.
Aş alege să mă nasc bogată, dar să îmi păstrez mentalitatea de om normal, fără aere .
Nu as face nicio schimbare, cu bune cu rele trebuie sa ducem viata asa cum neo fost data
De ce sa fac o schimbare?! Imi place viata pe care o am si incerc sa ma bucur de ea!
Numa'bine!
Sa dau timpul inapoi, astfel as putea repara unde am gresit sa nu ajung iar sa regret
Poi din punctul meu de vedere nu as schimba nimic.deaorece sunt fericita cu viata pe care o am acum
tu?
Cred ca mi-as schimba in primul rand atitudinea(ma enervez repede si tip la oameni), apoi cred ca mi-as cumpara o garderoba noua de vara>
As incerca sa fiu un om mai bun si sa ma multumesc cu ceea ce am. pana nu pierd totul. :d
Sa nu mai fiu timid(dar nici nebun sa nu fiu)...aceasta este schimbarea mea.In rest nu as schimba nimic deoarece viata este frumoasa asa cum este.Cu bune, cu rele alta numai primesti.
As schimba multe lucruri, dar cel mai important, mi-as schimba "sufletul", ca sa zic asa. M-as face una dura, careia sa nu-i pese de nimeni si nimic, doar de lucrurile importante si de persoanele care intr-adevar merita.
anonim_4396 întreabă: