| SalutTpu a întrebat:

Daca intr-un joc (nu virtual) ai fi propus a fi mafiot cum te-ai apara(ce ai spune) ca sa te creada ceilanti jucatori ca esti om bun? Funda pentru cel care il cred ca este om bunlaughing

Răspuns Câştigător
| Ștef_6990 a răspuns:

Adevărul e că depinde de joc și de personalitatea jucătorului. Dacă te referi la jocul Mafia (sau Killer precum îl numesc alții, deși sunt două jocuri diferite), atunci depinde de cei din jurul tău și de argumentele aduse până în acel moment și de experiența celorlalți cu tine.
Eu vorbesc cel mai mult, dau atât argumente pro, cât și contra, și atunci când sunt mafiot și atunci când sunt om cinstit, cert e că nu pot fi acuzat „că mă apar fiindcă vorbesc mult", fiindcă oricum vorbesc, iar cei cu care joc știu asta.
Dar dacă aș juca cu persoane pe care nu le cunosc și care nu mă cunosc, aș adopta o tactică de half-silenzio stampa, adica dacă ar fi alții votați drept mafioți nu m-aș arunca să votez și eu decât atunci când votul meu ar deveni decisiz, iar eu aș fi mafiotul, altfel m-aș abține. Pe mine m-aș apăra folosind pattern-ul de eliminări precedente, de cele mai multe ori când se votează necunoscuți sunt aleși pe criterii psihologice, sexologice etc. Spre exemplu, dacă sunt eliminați ușor-ușor doar bărbații care joacă, indiferent că sunt sau nu mafioți, dar mai ales dacă nu sunt, e clar că printre mafioți se numără un bărbat care dorește să rămână în joc doar cu femei sau, dacă nu un bărbat, atunci o feministă înrăită (cazuri valabile doar dacă toți sunt necunoscuți între ei și nu intervin relațiile de prietenie sau, dimpotrivă, de antipatie).

2 răspunsuri:
| EuCuTine a răspuns:

Viata este riscanta nu merita sa risti. Fam mea are origini in Italia din sud. Tata si acum refuza asa zisele afaceri sau mai bine zis sa intre in familie. Dar daca vrei sa impui respect trebuie sa fi foarte dur sa nu vb mult si sa actionezi de multe ori " crud " nu lasa sa isi bate joc nimeni de tine cine a gresit si l-ai iertat alti o sa te creada slab si o sa te " faca". Dur, crud, direct, dar sa fii si darnic pentru faptele bune facute la timp si cu profit.

| AprilSundayMorning a răspuns:

La-s fata ca pe tine mereu te cred mafiot ca ei nu se iau dupa argument ci dupa ce ai fost prima oara ca asa au facut si la mine o data am fost mafiot si si acum ei mereu cred ca-s mafiot, sau dupa preferinte ai vatut ca adina ma acuzat numai pentru ca eu l-am acuzat p mihnea si adina stia ca eu sunt om bun ca i-am zis