| mihai777 a întrebat:

Dau funda. Cum faci sa cresti 15 cm inaltime intr-o vara la varsta de 11 ani?

Răspuns Câştigător
| W1z4rd a răspuns:

Ai putea sa practici diferite sporturi.Aici ma refer la handbal, basket, inot.Ai putea sa faci excercitii de intindere imediat dupa ora de trezire.Ai putea sa iti prinzi mainele de o bara si sa iti intinzi picioarele, rand pe rand.

10 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Natural este imposibil sa cresti 15 cm intr-un an cu atat mai imposibil intr-o vara. Poate 15 mm vara aceasta.Dar daca reusesti sa cresti cat vrei tu anunta-ma si pe mine.

| mriuls a răspuns:

Nu prea ai cum ar fi bine sa te multumesti cu 5 cm. si aia e mult. pai culcate devreme pentru ca intre ora 9 si 12 se dezvolta organsimul[adica cresti] dupa 12 inceteaza.
big grin
sper ca ti'am fost de ajutorr [ funda? big grin

| stress a răspuns:

Basket, volei sau inot. si cum e vara e mai placut inot si volei.

| Maddu a răspuns:

Nu se poate asa cevawinking

| CattyA a răspuns:

Prinde pestisorul de aur! big grin

| christi18 a răspuns:

Eu zic ca 15 cm e cam mult.dar daca mai vrei sa cresti trebuie sa practici un sport.de exemplu:handbal, baschet.innot,ciclism etc.eu zic ca din lcasa a-VIII-a ai sa te inalti si 20 cm.

| Cristinna_8657 a răspuns:

Si eu am 11 ani...fac 12 pe 23 iulie.si eu sunt scunda, si vreau sa cresc 15 cm in vara asta.pai profa de sport mi-a zis sa stau,, agatata,, de o bara si sa ma tincu mainile.sa stau minim 10 mi acolo in fiecare zi si pana la cls a6-a (la anul)voi creste poate si mai multe de 15 cm...

| danyceltare a răspuns:

Cu masa de tortura.

| raza_4821 a răspuns:

Poti sa joci baschet hambal si sa mananci sanatosi

| streetballer a răspuns:

Faci baschet sau volei; in niciun caz handball sau fotbal pentru ca opresc crestereawinking

Întrebări similare