Pai ti-ai raspuns singura.De aia gresit e gresit si corect e corect.Ai vrea sa ii incurajeze?
Pentru ca totusi scrisul este ceva elementar si arata cat de multa/putina materie cenusie ai.
Pentru ca atunci cand scriem dam dovada de o cunoastere medie a limbii romane.Si pentru a raspunde la intrebari trebuie sa intelegem ce vrea omul sa zica. Ori daca omul din 10 cuvinte are 7 gresite ce sa intelegem? Ca nu a facut romana la scoala? Ca a ramas corigent la aceasta materie? Sau pur si simplu e la moda sa scrii codat astfel incat sa intelegi numai tu cu tine si sa zambesti cum se mira prostii ca nu inteleg ce zici
Pentru ca macar 1% din ei sa se salveze din capcana inculturii si semi-analfabetismului in care se complac... Si daca nici in limba materna nu stii sa scrie - ce pretentii poti avea de la un om? Apropo, se scrie "toti oamenii", nu "totII oamenii"...
Sa stii ca nu toti critica, cei care critica dupa parerea mea sunt mai rautaciosi si se cred cei mai destepti de aceea
Nu toti oamenii critica. Dar cand vezi ca se scrie cu mari greseli gramaticale, ca dupa punct se incepe cu litera mica, ca se scrie cu "ca" in loc de "c", de unele cuvinte capata sensuri amuzante, iti cam poti face o parere despre cunostiintete scolare ale utilizatorului. Eu m-as documenta cum se scrie corect inainte sa ma fac de rasul sit-ului! Si cand vad scris agramat, ma zgarie pe ochi! Nu am corectat pe nimeni dar asta nu inseamna ca nu rad de ei! In sinea mea!
Pentru ca altfel de ce sa ne mai ducem la scoala? De ce sa mai invatam gramatica? Hai sa vorbim si sa scriem toti dupa cum ne trece prin cap. Tu realizezi ce s-ar intampla? De asta exista limba...ca sa o vorbeasca si sa o scrie toti la fel.
Marius nu te supara pe mine dar eu nu am scris totII oamen|| am scris totii oamenii
Bubulyna orice om gresete si asta e normal dar mi se pare normal ca cineva sa iti atraga atentia, astfel consider ca iti face un bine si data viitoare cand vrei sa exprimi ceva, te gandesti de doua ori la ceea ce doresti sa scrii.
Nu cred ca este o critica, multi care gresesc ar trebui sa se bucure ca altii ii atentioneaza, asa pe viitor nu vor mai scrie gresit.Eu una nu ma supar, asa e mai bine sa faci si tuBafta!
TOTII, mda... Mi se pare de "minim minimorum" sa stii sa te exprimi corect, daca vrei sa fii inteles de ceilalti...
Fiindca mie mi se pare ca este lipsa de respect pentru cel caruia ii raspunzi daca nu scrii corect.
Giuly,@danbnz vrea sa spuna ca se scrie corect "toti" si nu "totii", asta apropo de scris corect sau nu! Si corect se scrie "zi-mi" nu zi-mi"!
Pentru ca nu au ce face.se cred cei mai buni, profesoinisti... ce sa spunem
Bogdaninteligentul întreabă: