Gata oameni buni. Am ascultat. Nu mi se pare ceva extraordinar de frumos. Nu o sa ascult :-J
E un tip de vreo 17 ani care se da pana si la Rihanna! De ce sa ne placa de cap de castron? Serios parca are ca un cap de castron! Se crede cel mai taredin parcare.dar de fapt parcarea-i goala
Mie imi place JB, dar nu sunt fana inraita si il ascult acazional cand se nimereste vreo melodie cu el!
Cei care il urasc il urasc degeaba! De ce il urasc? Pentru ca e mare vedeta si multe fete sunt indragostite si obsedate de el! Sa fie sanatos! iL INJURA DEGEABA! Crezi ca el vede? Crezi ca el stie? Crezi ca daca ar sti i-ar pasa? El e vedeta internationala, el are faima!
Nu ii iau apararea, dar asta e REALITATEA!
Parerea mea e sa asculti melodii cu el, daca iti place foarte bine daca nu tot la fel de bine! Ai grija draga sa nu te indragostesti de el cum mai patesc unele fete! Chiar si pe TPU am vazut intrebari
Da. ala ii mai rau ca mahmureala. zici ca ii un rahat caruia iau dat ochi si par si l-au pus sa cante. jur. ala parca ar fi Apocalipsa muzicala.
are melodii fff faine :X unii il injura fara rost! il fac si gay
... INVIDIE!:d! Asculta si tu melodii de la el
pentru ca are melodii frumoase :*
De ce sa ne placa un GAY cu nume de criminal in serie cu o voce zici ca e strans de ****?
Mie sincer nu-mi place.Dar nici nu-l urasc pentru ca nu-l cunosc personal.Mi-e pur si simplu indiferent.
Cat despre cantecele lui...nu-mi plac deloc.Asta pentru ca nu-mi place acest gen de muzica.Eu sunt pasionata mia mult de Jrock si artisti gen Miyavi, nu Justin Bieber.Acum depinde si de ce gusturi ai tu in materie de muzica.