| Clever a întrebat:

De ce mai devreme sau mai tarziua trebuie sa suportam consecintele?

11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Pentru ca suntem adulti, adultii ar trebui sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce fac si pentru consecintele faptelor lor. Ma cam deruteaza intrebarea ta. E ceva rau in a suporta consecintele? Mie mi se pare o modalitate de armonizare, de crestere. Inveti pe masura ce mergi: faci ceva, urmaresti consecintele, sunt placute, repeti, nu sunt placute, eviti.

| Razvan a răspuns:

Pentru ca daca nu ar exista consecinte am face toti ce ne-ar taia capul si respectiv s-ar instala haosul(vezi Romania). Tocmai de aia oamenii au inventat legiilewinking

| cornculapte a răspuns:

Pentru ca faptele tale sunt ca un bumerang. Dupa ce le arunci, se intorc sa te muste de fund, indiferent ca vrei sau nu. Asa functioneaza natura. E actiune si reactiune, reactie in lant, tot ce faci are o consecinta. Uneori nu trebuie sa o suporti tu, dar alteori da.

| cornel a răspuns:

Pentru ca asa a vrut Dumnezeuhappy

| Sanzii123 a răspuns:

Pentru ca suntem responsabili de faptele noastre

| EBE a răspuns:

Pentru ca asta e ciclul vietii

| MuadDib a răspuns:

Pentru ca asta vrem happy Consecintele sunt scopul intregilor noastre actiuni. Cand muncesti mult obtii o promovare. Cand mergi la sala ti se dezvolta muschii. Cand calci un caine iti rupi cauciucul, derapezi si iti strici masina. Cand nu judeci esti acuzat. Cand arunci un bumerang el se intoarce. Toate astea sunt consecinte. Le vrei sau nu, sunt o regula universala de la care neplacerile nu fac exceptie. Imagineazati ca totul ar fi aleator, la voia intamplarii ar mai merita sa ne spetim pentru ceva? Daca suportarea consecintelor n-ar aparea ne-am transforma in animale, sau mai bland spus ne-am pierde umanitatea. Consecintele mentin un echilbru in balanta vietii pamantesti. Trebuiesc suportate.

| NuAmHabar a răspuns:

Pentru ca nu poti evita astatongue

| PisicaAristocrata a răspuns:

Face parte din propria libertate, asumarea responsabilitatii, chiar daca deseori consecintele faptelor noastre nu sunt dintre cele mai placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asa e corect.Fiecare raspundem pentru faptele noastre. Facem fapta buna, suportam consecintele. Facem fapta rea, suportam consecintele. E normal.Ar trebui sa gandim mult mai mult inainte de a face ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suportam consecintele acolo unde exista consecinte, noi alegem daca vrem sa facem asa ceva, care mai incolo (sau chiar atunci) are urmarihappy.