| Paranoia_6458 a întrebat:

De ce traiesc?

Răspuns Câştigător
| DaKsTIpOnTUtRaGeJoInTu a răspuns:

Traiesti sa iubesti sa suferi sa fii fericit sau trist.sa te bucuri de viata si de frumusetiile ei chiar daca uneori ai termina-o cu ea... traiesti sa pui si sa primesti sentimente:X:X:X

14 răspunsuri:
| raresel a răspuns:

Ca sa castigi funde pe TPU big grin

| aaaa12345 a răspuns:

Trebuie sa traiesti

| educatie2021 a răspuns:

Daca esti vreun emo... nu cunosc rapsunsul
daca esti doar suparat pe viata... stai linistit, suntem doi iar raspunsul este: ca sa nu aducem durere in viata celor ce ne sunt dragi
daca esti doar curios... iti spun eu, ca sa fie terra populata. 'daca nu noi atunci cine' asa parca era melodia

| RuXx_9720 a răspuns:

Intrebarea asta mi-o pun si eu cateodata thinking ar trebui sa vedem viata ca pe un dar de la Dumnezeu happy si ar trebui sa ne bucuram de ea si sa o traim din plin. trust mewinking

| elena a răspuns:

@Paranoia...degeaba.

| Ayumha a răspuns:

Uneori si eu ma intreb acelasi lucru. De ce traiesc? De ce m-am nascut in Romania si nu in alta tara? De ce sunt fata si nu baiat? De ce, de ce? Si iar de ce. Dar toti traim cu un rol anume, fiecare o sa ne gasim destinul, poate tu mai tarziu poate vei descoperii ceva si vei face lumea mai buna, dar ceea ce este drept este ca in ziua de azi, in Romania multi tineri, multi oameni traiesc pentru nimic, pentru a face lumea mai rea, pentru a distruge frumusetile naturi, pentru a taia frunza la caini toata ziua, si pentru a respira oxigenul degeaba. Dar tu traiesti pentru ca te-ai nascut, si poate esti un om bun, care cum am mai spus poate mai incolo vei face lumea mai buna. Traiesti pentru ca existi, si existi pentru ca traiesti.Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor, fiecare parte buna dintr-o parte rea...

| Be12345 a răspuns:

Ca sa respiri laughing
ai o viata sa o folosesti prin a invata, a iubi, a cerceta, a te reproduce etc chatterbox ar trebui sa iti dai seamawinking

| SomethingInTheWay a răspuns:

Cum adica de ce traiesti?
Viata e data de Cel de sus, indiferent ce se intampla, nu e un capat de lume, trebuie sa treci si sa reusesti si sunt sigura de asta.
Cu siguranta, nu traiesti degeaba. Fiecare avem un rost in viata si am fost trimisi cu un scop aici pe Pamant. Nu traiesti degeaba, crede-ma. Chiar daca inca nu-ti dai seama de ce traiesti, o sa-ti dai mai tarziu. Nu iti pot raspunde la intrebarea aceasta, doar tu stii pentru ca tu te cunosti cel mai bine, iar daca inca nu stii de ce traiesti, vei descoperi mai tarziu. Fiecare avem un talent. De fiecare dintre noi este nevoie.winking
Toate cele bune! kiss

| WR104 a răspuns:

Pentru ca existi

| Dannyjj a răspuns:

Pentru ca esti fiinta.
Scopul pentru care traiesti, tu trebuie sa ti-l faci.
Acuma sa trecem la subiectul la care te referi tu.
Ce-s cu intrebarile astea? Vrei sa zici ca tu ai probleme la 10-14 sau 16 ani? Esti stresat la varsta asta? Esti pe banii parintilor, ei au grija de tine si tu te plangi? Stai sa vezi cand cresti si va trebui sa muncesti sa castigi tu bani si sa iti ajunga banii intr-o luna si sa iti intretii familia. Atuncea vezi tu stres si dificultati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiesti pentru ca inca nu ai murit!
Mai bine zis traiesti pentru ca te-ai nascut si inca nu ai murit.

| V1ShUh a răspuns:

Traim pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Pentru ca avem un scop anume.Acest scop il descoperim singuri.Noi suntem lumina ochilor parintilor nostri tot ce au ei mai depret suntem noibig grin. Iar fara noi iei ar fi foarte tristi.Ai vrea sa iti vezi pe toti ce te iubesc tristi? Noi traim pentru... Nu cunosc acest raspuns. Numai tu o sa il descoperi. Sper ca te-am ajutatbig grinbig grin

Stefan
| Stefan a răspuns:

Înseamna sa avem curajul de a trai asa cum simtim, inseamna sa fim liberi sa facem tot ce dorim si ne place si sa ne bucuram de toate lucrurile minunate din jurul nostru sa ne bucuram de viata.

| Mus1k a răspuns:

Nu stiu din astea!laughing)

Traiesti pentru a exista, existi pentru a traiwinking. Aceasta intrebare este pusa adesea de catre oameni dar ai sa vezi peste cativa ani ca o sa ai o familie si ca o sa ai mult mai multi prieteni. Poate ca o sa fi cineva mare.Aceasta nu o vad ca pe o intrebare pusa de plictiseala.:. Nu cred ca tu esti gen EmO sau EmOKiD... Sper ca te am ajutatwinkingwave

T0@T3 C3L3 BuN3 wave

Întrebări similare