Oooo,iata,un alt norocos . fain de voi clujenilor.asa de mult imi place orasul
Da,e un oras studentesc si cultural.E foarte frumos cand ies de la scoala si ma mai plimb cu prieteni prin oras, dar la un momendat te plictisesti de el...Dar tu din ce oras esti?(Daca esti din Sibiu, Timisoara, Brasov, Craiova, Sighisoara...)atunci esti la fel de norocoasa!
Din pacate nu sunt dintr-un niciun oras enumerat de tine.Sunt din prapaditul de oras Miercurea Ciuc(Harghita)
Cu toate ca e un oras mic, este in inima muntiilor.Singurul dezavantaj care cred eu ca e, este frigul si mi se pare lipsa de activitate.Dar nah asta e.Este casa ta si trebuie so accepti asa cum e.Dar daca tot iti place Clujul mai hai prin vizita!
Am acolo 2 verisori si vara asta am stat in Cluj cu varamea am stat vreo saptamana impreuna.Mall (Iulius
), parc, centru, si am vazut Ice age 4(3D la Cinema City).A fost grozav!
Da,ma bucur ca te-ai simtit bine in Cluj.Mie mi se pare ca Ardealul da tot farmecul Romaniei(chiar si Judetul Harghita si Covasna sunt judete cu un peisaj nemaivazut)
Vezi ca eu nu am vorbit urat cu tine Pur si simplu nu vad ce rost isi are intrebarea. Ai pus.o doar ca sa iti raspunda toata lumea? TPU e un site in care pui intrebari la care raspunsul nu il stii si care o sa te ajute nu din ce oras esti sau ce ai mancat aseara?