| alexx_8375 a întrebat:

Doamne explicati-mi si mie de ce Romania a devenit tara prostilor :(( uitati-va la ce nivel se afla tineretul Romaniei :(( http://www.youtube.com/watch?v=jWaMkcbW-Dk&feature=relat ed prost si are bani, la ce rost mai are sa inveti si sa fi cinstit, doamne :(( multi prosti. De ce a fost omorat Hitler? si cu Antonescu :((?

Răspuns Câştigător
| Ioana1984 a răspuns:

Tara a noastra e frumoasa pacat ca e populata de romani.Eu nu inteleg cum de toti tampitii Romaniei ajung la tv.Sa-ti arat eu cum era Romania daca inca mai era in parlament Ceausescu, cat era el de rau dar pe vremea lui salarul era salar, munca munca, etc...nu se murea de foame de foame, acum ca e Base ne ducem de rapa. Da tu Romania, chinejilor, nemtilor sau japonezilor si sa vezi cum ajunge.Noi in ritmul asta mergem la coada vacii si cica Romania e in UE, pentru ce ne-a bagat pe noi acolo ca sa ne facem de rusine.Halal.Nu ai bani nu faci scoala, nu ai un viitor, nu-ti poti permite sa faci o insemanare artificiala, cate familii raman fara copii, cati mor deoarece nu au bani, asta e frumoasa noastra Romanie!

| aniazuzi a răspuns (pentru Ioana1984):

Adevarat! :*.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Asa cum am spus si in alte postari nu este bine sa generalizam, nu sunt mai multi prosti in Romania decat in alte tari, inteligenta/prostia e distribuita destul de uniform peste tot. Problema este ca massmedia, pentru a creste ratingul, mediatizeaza, in principal, faptele negative si mult mai putin pe cele pozitive.
Parerea mea este ca are rost sa inveti si sa fii cinstit, in primul rand pentru tine si apoi si pentru societate, numai asa o sa devenim mai civilizati si tara o sa progreseze.
Cat despre intrebarea ta din final cred ca stii ca Hitler s-a sinucis iar Antonescu a fost judecat, condamnat si executat la cererea sovieticilor.

| elena a răspuns:

Doamne si de ce a fost omorat Ceausescu?!
Bine, acum nici DD nu prea este in "apele" sale de sta de vorba cu un prost, da' prost rau, pentru ca am vazut emisiunea, partial...nici nu vreau sa-mi omor neuronii cu asa ceva.
Traiasca ratingul si mai ales Eu, nu spun NOI, ca "l-am ridicat" uitandu-ma la asa program...recunosc, sunt si eu printre romanii prosti, dar in alta categorie, in cea a privitorilor, oricum nu am nicio scuza.

| Zenithf a răspuns:

Ce legatura are faptul ca Hitler s-a sinucis si Antonescu a fost asasinat cu situatia jalnica din tara noastra?
Cat despre faptul ca persoane sub orice critica ajung sus, iar oameni muncitori si cu scoala trudesc toata viata pentru nimica, asta este o situatie normala cand lumea aceasta este condusa de al de jos...

| User a răspuns:

E un geniu neinteles baiatu', doar ca are unele deficiente de gandirethinking

| mihaibrasov a răspuns:

Cu Hitler e alta poveste. El era un om maniac care a dus la un razboi nemilos si la milioane de crime... Romania nu e tara prostilor, e tara lenesilor si a javrelor care considera ca nu trebuie sa muncesti pentru un ban, ci sa ti se dea totul de-a gata. Pur si simplu suntem intr-un declin moral continuu.

| Sin a răspuns:

De ce iti pierzi vremea urmarind asa ceva?