Una e felul in care un om ti-e simpatic sau antipatic si altceva e situatia de fata. Sa vedem daca omul a gresit sau nu. Poate e nevinovat in situatia de fata. @ pustiulred, scuze ca iti spun dar se vede ca esti un pusti. Nu poti sa fii pe placul tuturor mereu. Sunt oameni care il apreciaza pe acest om. Si tu poti la un moment dat sa fii pus sub acuzare ( poate intr-o situatie diferita, nu neaparat de gen judiciar ) si poate nevinovat si sa vezi cei carora le-ai picat antipatic in fata ta bucurandu-se nu cred ca ti-ar pica bine.
N-am nimic impotriva
dar stiu ca va scapa repede si va profita de ocazie pentru cresterea audientei dar si a preturilor emisiunilor sale jenante. Ciudat ca a ajuns in situatia asta dupa ce a luat bani de la basescu pentru a-l sustine in campanie.
Face emisiuni tampite, da' n'am nimic cu omu'. Sa'l aresteze, sa nu-l aresteze. mie mi'e egal.
Personal nu am nimic cu el, dar este antipatic si emisiubnile care le face sunt sub orice critica
Salutare. Nu stiam ca e arestat! Greu de spus daca e bine sau nu. Daca ar fi adevarate acuzatiile ce i se aduc, probabil ca e firesc sa treaca pe la politie pentru niste explicatii. Oricum nu cred ca e cazul sa isi imagienze cineva ca va sta in arest prea mult. Are bani de avocati buni. Eu inclin sa cred ca a aranjat el cu cineva din DNA sa l cheme pe acolo, sa si mai faca putina reclama
Bye.
E adevarat ca da apa la moara la niste cazuri din astea aiurite. Da in afara de asta poate sa faca ce vrea
. Arestat sau nearestat, tot nu ma deranjeaza
Daca nu va place cum face el emisiuni de ce va uitati?
aa pentru ca va place si veniti si comentati aici ca e prost bine ca la arestat etc chiesti din astea...
oricum mie mie indiferent si lui creca la fel oricum a facut bani cu serialu elodia cat pentru 10 vieti
Apoi sa stii ca face niste emisiuni Elodia, fata disparuta, clarvazatoarea, sincer pe cine intereseaza astea? Cica in 2012 va fi sfarsitul lumii, dar el de unde poate stii ma rog
. M-am saturat de povestile lui.Adica nu stiu daca merita. Dar e o prostie OTv