Emo.Mai bine asa.Macar astia sunt apreciati altfel. Fata de pitzi care's si proaste pe si increzute.Acum nu stiu ce ai alege tu dar eu emo sigur.Sau mai bine ar fi statutul de om normal.Asa este perfect. Sper ca te-am ajutat.
Pai cele care adopta stilul "emo" sunt pitzi pentru ca emo nu e un stil ci o categorie de oameni emotivi care au nevoie de ajutor si intelegere. Insa toate pitipoancele au inceput sa-si puna avatare emo, sa-si ia statusuri de pe net care exprima furia, dorinta de sinucidere, machiajul acela care accentueaza extrem de tare ochii si vestimentatia cu negru si roz. Ele asa se cred mai "smechere", insa lumea nu intelege ca oamenii cu adevarat "emo" trebuie ajutati intr-un fel sau altul, sfatuiti si sa-i ajutam sa nu mai sufere. Sunt oameni sensibili nu cu un stil desprins din avatare si fundite roz combinate cu par negru si machiaj de 3 tone pe ochi...
Buna . Aceeasi intrebare am pus`o si eu. Sincer, chiar nu stiu, daca esti emo te considera lumea un ciudat, mie mi se pare ca te distrugi singur, te tai... Si pitzi.
fuste scurte, cei mai multi care vad o pitipoanca, cred ca ii si curva / parasuta. De fapt nu este adevarat, daca esti pitipoanca.gen Simona Senzual. Eu zic ca esti cum vrei tu, te imbraci cum vrei, faci ce vrei, oricum lumea mereu te critica, nu ai ce face! Pa, pa
Mă dar voi sunteți cretini? Emo nici măcar nu e un stil original, e o făcătura de goth amestecat cu pițiponceala roz, de unde iese o „cocălărie", nu altceva! Niciuna! Există autiști, există emotivi pe lumea asta, să fi emo nu-nseamnă să fi un cocalar/o pițipoancă bătut/ă de soartă, ci să fi emotiv! Eu personal știu cum e, când te copleșesc emoțile, când știi totul și uiți pe loc din cauza emoțiilor, sau când ești atât de sensibil încât ai plânge non-stop. Vă rog, copilașii mei, faceți diferența.
Bogdaninteligentul întreabă: