| Kesha1428 a întrebat:

Hey, buna!
Ma plictisesc si as vrea sa va intreb:cere e talentul vostru? Si de ce va place sa faceti cu talentul vostru? Pe ce se bazeaza?
Al meu(cred)ca e desenul, imi place mult sa desenez, prin desene ma exprim!(de aceea imi place)IAR DESENUL SE BAZEAZA PE IMAGINATIE.
Ceva gen cum am scris mai sus! Funda!

8 răspunsuri:
| Damii a răspuns:

Salut! La fel ca si tine imi place sa desenez...cel mai mult haine. Toti colegii mei spun ca voi deveni designer sau creator de moda.
As vrea sa iti arat cateva din hainutele desenate de mine si vreau sa imi spui parerea...
1)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1250.jpg
2)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1248.jpg
3)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1245.jpg
4)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1242.jpg
5)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1241.jpg
6)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1240.jpg
7)file:///G:/Images/Fotografii0001/Fotografie1237.jpg

| Plague a răspuns:

Desenul si sculptura. Cu pictura merge mai incet, dar treptat incepe sa isi dea drumul si ea. Intentionez sa dau la facultatea de arte vizuale, si sper sa ma pot intretine facand ceea ce stiu si imi place.

| MadQueen a răspuns:

Si mie imi place desenul si sunt destul de buna la asta. Deasemenea, iubesc muzica. Imi place sa cant la nebunie si nu trece o zi fara sa ascult muzica. Ma consider o artista si pe viitor unul dintre aceste talante va fi job-ul meu happy

| iTami a răspuns:

Eu cred ca am talent la desen si la scris, probabil si la pictat.
happy

| iTami a răspuns:

Si al meu e desenul, si pictura un pic.m si oleaca voce, dar nu l-as numi talent.si la scris, actorie.dar cel mai mult la desen.
desenele mele : http://maryaliceanime.deviantart.com/
plz enter

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Eu cred ca am talent la compuneri si imi place sa mai scriu cate o compunere in care sa imi exprim sentimentele.

| Andreeax3 a răspuns:

Desenul si pictura. Imi place si cred ca sunt buna la asta. am facut 1 an desen si. inainte eram tot putin priceputa

| rfeqa a răspuns:

Salut uite talentul meu e dansul imi place sa dansez asa ca eu cand sunt plictisita dau la melodiile mele favorite si incerc sa fac coregrafii saud daca nu zi mamei tale sa te duca la mai multe cursuri ...joacate,plimba catelul daca ai pls funda