| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Hey. ce telefon cu touch-scream este cel mai bun? marca sau el in general.va rog il vreau pe cel mai bun! FUNDA mersyyyy love struck

Răspuns Câştigător
| chrystyan21 a răspuns:

Eu iti recomand HTC sensation este criminal, l-am vazut la Vodafone si mi se par un telefon excelent. eu am zis ca trebuie sa-l am. Ti-l recomand cu toata incredrea. Pretul un pic cam mare dar merita. Uite si o oferta: https://www.vodafone.ro/shop/htc-sensation/30970049.30970053.pr Eu folosesc telefoane de la HTC si sunt foarte multumit e mai mult decat un telefon bun. Daca as fi sa aleg intre HTC si Iphone as alege incontinuar firma HTC. sper ca te-am convins cat de cat. Alegerea iti apartine.

12 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

BlackBerry

| CautNume a răspuns:

Touch-scream rolling on the floor

| Dσℓℓу a răspuns:

In 1 rand se scrie touch`screenlaughing...Il an 2 le-a eu cred ca il vrei pe cel mai bun dar nu cred ca ti-ar convenii sa dai 30 de mil(old money) pe un telefonrolling on the floor.Sau daca iti permiti.Ia-ti un IPhone, BlackBerry sau mai bine du-te la un service de telefoane si intreaba ca vanzatorul stie cel mai bine

| chrystyan21 a răspuns:

Scuze de greseli dar nu prea merge litera "e" de la tastatura

| Castorul a răspuns:

Pai multa lume zice ca Iphone e cel mai bun (am auzit ca mai ales 3gS si 4) dar tot din auzite, stiu ca si Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy S 2 au touch screen-ul foarte bunwinking

| Octavian007 a răspuns:

HTC sensations si Samsung Galaxy S2 care au ecrane super LSD respectiv super AMOLED plus
iphone nici nu se compara pentru ca are tft

| raducmustiuc a răspuns:

Touch-scream? il atingi si tipa sau cum? laughing

| ஜKiddutzaஜ explică:

Touch-screen, na acu e bine?

| Iisusa a răspuns:

>touch-scream

| andreea2000cris a răspuns:

Sincer cel mai bun e Iphon-ul dar asa eu zic ca ar fi un Nokia

| deealarisa a răspuns:

Nokia n8 sau Samsung s5230 starbig grin