Eu iti recomand HTC sensation este criminal, l-am vazut la Vodafone si mi se par un telefon excelent. eu am zis ca trebuie sa-l am. Ti-l recomand cu toata incredrea. Pretul un pic cam mare dar merita. Uite si o oferta: https://www.vodafone.ro/shop/htc-sensation/30970049.30970053.pr Eu folosesc telefoane de la HTC si sunt foarte multumit e mai mult decat un telefon bun. Daca as fi sa aleg intre HTC si Iphone as alege incontinuar firma HTC. sper ca te-am convins cat de cat. Alegerea iti apartine.
In 1 rand se scrie touch`screen
...Il an 2 le-a eu cred ca il vrei pe cel mai bun dar nu cred ca ti-ar convenii sa dai 30 de mil(old money) pe un telefon
.Sau daca iti permiti.Ia-ti un IPhone, BlackBerry sau mai bine du-te la un service de telefoane si intreaba ca vanzatorul stie cel mai bine
Pai multa lume zice ca Iphone e cel mai bun (am auzit ca mai ales 3gS si 4) dar tot din auzite, stiu ca si Samsung Galaxy S si Samsung Galaxy S 2 au touch screen-ul foarte bun
HTC sensations si Samsung Galaxy S2 care au ecrane super LSD respectiv super AMOLED plus
iphone nici nu se compara pentru ca are tft