Nu,nu de acetona ci de bronz.Aurolacii folosesc bronzul in loc de droguri pentru a se simti super dar nu-ti prea recomand.De cloroform poti lesina.De inhalare prea multa de acetona te poti alege cu boli grave asa ca las-o balta! Ca pe urma de aia o sa ai draci toata viata ca ce ai facut la un moment de suparare cu sanatatea ta.
Pai incearca si vezi daca reusesti. Daca in 5 minute nu lesini, inseamna ca nu merge.
Bună,
Nu ştiu de ce vrei sa leşini (sincer nici nu vreau să ştiu).
Destul de greu de leşinat de la accetonă.
Poţi să încerci cum fac toţi aurolacii: pui acetonă intr-o pungă şi respiri acolo ca un aurolac din orice gară/boschet/tomberon/canal.
De leşinat nu o să leşini oricum.
O zi plăcută
Da, daca inhalezi mult, dar nu-ti recomand pentru ca nu stii ce se poate intampla dupa aia.
Pai daca nu esti sensibila nu patesti nimic dar daca nici macar un parfum nu suporti probabil imediat
Si crezi ca lesinul este singura cale care sa scapi de acei"draci"? cand iti vei revenii crezi ca vor disparea? sau banuiesc ca faci asa doar ca sa le atragi atentia parintilor... crezi ca are rost? dupa parerea mea doar o viata ai si nu merita sa.ti-o risti doar pentru nimic. si daca totusi vrei sa incerci pui acetobna pe o bucata mai mare de vata si o tii in zona nasului si a gurii. cat timp? hmm asta depinde poate dura 2 minute 3 ore sau toata viata. asa ca nu merita sa incerci
Nu stu daca e adevarat dar de ce vre sa lesini daca lesini si nimeni nu te scoala mori...
Omg. esti in deplinatatea facultatilor mintale? cum sa vrei sa faci asa ceva? macar stii din ce cauza o sa lesini si ce urmari va avea? ca tu vei inhala acetona? eventual nu ai vrea sa te sinucizi facand chestia asta? daca ai nervi/ suparata/agitata ia un pix si o foaie si mazgaleste sau scrie cuvintele care iti vin tie in cap, sau iesi plimba-te, suna un prieten o prietena, dar nu face prostia asta pentru ca ce vrei tu sa faci poate avea urmari grave pentru organismul tau, pentru ca tu respiri cu totul altceva, si creierul tau nu suporta substante de genul, deci nu te intoxica singura.
Nu lesini de la acetona...alte substante nu stiu exact care dar sigur nu acettonastai cuminte cu acetona ca poti sa ajungi sa mori de la acetona deci nu o tine mult la nas ai grija de tine bafta
Ti'as sugera cu multa caldura sa iti gasesti alta ocupatie, asta daca nu vrei sa ajungi la urgente.
De ce nu o bei?
ca sa nu te mai chinui atata
esti dracoasa? de ai dracii
mai bine vezi-ti tu de ale tale si lasa prostiile
nebuna ce esti
Doar e inlocuitor la drog.iti da senzatii tari.incearca.
eventual fierbe`o sa vezi adevarata putere
Ok lesini cam aproximativ 5-10 min si o tii la nas pana vezi ca te simti mai nasol si lesini singura... nu e data de timp...
FUNDA TE ROG MULT
Sincer? eu am incercat voiam sa-mi pacalesc parintii dar nu a fctionat deci NU E ADEVARAT! cel putin asa cred
Depinde cat de sensibila esti... initial nu lesini din asa ceva doar daca doamne fereste vrei sa faci asa ceva dar; alta e intrebare dc vrei sa lesini? lesinatul este ca sti ce se intampla in jurul tau esti constienta dar nu poti sa reactionezi mai bine te culci te trezesti fresh a 2-a zi dimineata daca vrei iti zic o metota ca sa uiti ce ai pe suflet pentru a 2-a zi zici ca nimic nu s-a intamplat
Vrei sa devi aurolaca? stai cuminte ca daca esti alergica la asa ceva poti sa si mori,,,