Pai la pantaloni merge cu niste blugi lungi albi, sau pantaloni scurtsi de culoare deschisa, si cu fuste mai sport tot de culoare deschisa. La top poti lua un tricou in nuantsa de albastru.
Uite un exemplu: Bascheti - blugi albi - top albastru inschis. Merge f bine asta :*
Pái pe timp de vara i´ai putea purta cu opereche de pantaloni scurtzi albi si un tricou mai lungutz [nu lung sa intreaca lungimea pantalonilor] care poate fi roz, albastru inchis. albastru deschis, mov, gri, negru, roshu, galben...
si ai putea adauga si niste accesorii [muuuulte bratari colorate
funda?¿
daca mai vrei idei trimite´mi un mesaj
Pai te poti asorta cu niste blugi albastrii fff deschisi sau cu o fustita de blug sport sau cu niste pantaloni tot de blug mulati si cu o rochita te poti asorta alba sau albastra da sa fie sport
Sper ca te-am ajutat:*
Te-am pupat:*
Funda?:X
Am si eu unii albastri.Deobiciei eu ii port niste jeansi scurti patati si cu un tricou gri cualbastru si rosu. Poti asorta mai multe bratari argintii.
Alta varianta ar fi sa-i porti cu o fusta scurta,neagra cu volanase si un tricou gri cu imprimeu albastru(eu recomand ca imprimeu un catelus,daca ai, iar tricoul trebuie sa fie putin lung, numai o tenta).La prima varianta poti adauga o palarie alba si vei fi prima in ochii baieti lor.
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: