| KaterinaPetrova a întrebat:

Hi TPU.am si eu o intrebare:d.as vrea sa stiu daca trenurile(accelerat) au priza pentru laptop.sau cum am auzit ca are netlaughing? rog seriozitate:d.multumesc

6 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Daca ai noroc happy
Serios, nu e ceva batut in cuie faza cu priza. Net nu am auzit sa aiba

| spxinsane a răspuns:

Depinde de tren (sunt vagoane si vagoane)
Daca nimeresti in vagoanele care au fost initial folosite pentru tren RAPID ai sansele sa gasesti prize(vagoane cu compartimente cu cate 6 sau 8 loucri... au cate 2 prize duble in compartiment).
Dar vezi ca depinde ca uneori nu le da drumu la prize.
Internet nu este in trenuri (nici la bussines class la intercity nu cred ca au).

| JadeT a răspuns:

Ba da sunt, nu ineaparat in strainatate.anul acesta am circulat foarte mult cu aceceleratul pe ruta Galati-bucuresti si are priza de 50-60V eu mi-am incarcat telefonul nu stiu daca este buna si pentru laptophappy

| unbaiat_2826 a răspuns:

Da sunt dar in strainatate nu la noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priza au (depinde si de vechimea trenului), in schimb net nu.

| karla774 a răspuns:

Buna! Da marea majoritate a trenurilor au priza, numai in cazul in care nimerești intr-un vagon mai vechi vei avea neșansa sa nu ai priza. Prizele din tren funcționează doar in timp ce trenul este in mișcare, fapt pentru care ar fi bine sa ai bateria incarcata. Cat despre conexiune internet nu știu ce sa spun, eu eram cu stik-ul de la Rds dupa mine și am avut semnal aproape pe tot drumul (București - Maramureș). Cu speranța ca ti-am fost de folos, iti urez calatorie placuta!