| KiduuPink a întrebat:

Imi place bill kaulitz dar si justin bieber care vi se pare mai talentat? Si care credeti ca ar trebui sa imi placa mai mult?

Răspuns Câştigător
| cerculetezburatoare a răspuns:

Nu este obligatoriu sa alegi, atat timp cat ii placi la fel de mult. Justin Bieber abordeaza un gen total diferit fata de cel pe care-l abordeaza Bill Kaulitzwinking deci daca tie-ti plac ambele genuri si vocile lor, iubeste-i pe ambii, asculta-i. Nu cred ca cineva te-a pus sa alegi dintre ei 2 big grin

19 răspunsuri:
| G a răspuns:

"de care ar trebui sa-ti placa mai mult" laughing iti place de cine vrei, nu trebuie sa-ti zica cineva de cine sa-ti placa si de cine nu.
personal il prefer pe bill, nu-mi place cum canta justin. straight face dar poate se mai cizeleaza baiatu' cand creste, i se mai ingroasa vocea si scoate melodii de da toata lumea pe spate. laughing

| cornel a răspuns:

Justin biberonbig grin

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Sincer mie nu-mi place de nici unul. Trage la sorti!

| Turquoise a răspuns:

Off in ce tara traim rolling eyes nu trebuie sa iti spunem noi care sa iti placa, gusturile nu se discuta.

| ELD a răspuns:

Mai bine bill, sincerlaughing decat ala "mic" si prostlaughing scuze happy

| FeFy` a răspuns:

Justin Bieber.

Răspuns utilizator avertizat
| georgyana98georgy a răspuns:

Justin bieber, dupa parerea mea

| Andaa_2747 a răspuns:

Dupa parerea mea Justin Bieber.
dar nu noi trebuie sa iti spunem tie ce sa iti placa nu?
tongue:*

| karra a răspuns:

Fernando de la caransebes de departe oh go on

| ancan a răspuns:

Sincer?laughing il prefer pe ala miclaughing

| kytty a răspuns:

De baiatul lui mos craciun.laughinglaughing

tu placi pe cine vrei, nu pe cine iti spune cinevahee hee

Răspuns utilizator avertizat
| 1ydy4 a răspuns:

Pai justin bieber e frumos love struck si canta un gen de muzica mult mai frumoasa decat bill... straight face iar bill. :-&

| gracekelly a răspuns:

Nu comentez nimic in privinta nici unuia big grin.
In legatura cu a doua intrebare, nu cred ca trebuie sa te iei dupa ce zice lumea, ci dupa ce pareri, standarde si gusturi ai.
O zi faina in continuarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bill canta super... pe mine melodile lu biber ma enerveaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ia-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, va mai suportati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ia-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, va mai suportati?

| KiduuPink explică:

Multumesc de raspunsuri

Întrebări similare