Din cate m-am informat, un mort pe care il visezi in viata inseamna :efecte ale trecutului care inca te afecteaza sau care pot reveni in actualitate. Cat despre urmatul persoanei si moartea in somn nu prea cred. Adica sa fim totusi rezonabili![]()
Bafta
Va multumesc mult :* Fratele meu are 21 de ani. Cred ca ai dreptate Mykaila, am mai avut visuri pe care nu le-am inteles si erau si foarte scurte, ma gandesc daca alea inseamna ceva...Anyway
Asta cu muritul in somn e o prostie. Cati ani are fratele tau de vrea sa te sperie, e din primara?!
Unele visuri pur si simplu n-au nici o explicatie.
Si eu am cateva visuri ciudate care n-au nici o explicatie, si nu vazusem vreun film sa alte faze gen.
Calmeaza-te, toata lumea are visuri de neinteles!
Poate in visul tau a aparut acea persoana din familia ta care murise si ii era foarte dor d tine. Si in care mod mai bun sa te vada decat intr-un vis? Si oricum stai calm. daca o urmai p acea perosoana nu mureai deoarece sunt sigura ca tinea la tine si oricat de mult tear vrea langa ea/el nu tear lua in ceruri deoarece ai viata inainte si sti ca esti fericit acolo langa familia ta. deci stai calm. sper ca te-am ajutat:*