Citeste, asculta muzica, vorbeste cu prietenii, vizioneaza un film, scrie si invata pentru scoala, fa diverse chestii, cum ar fi sa pictezi, sa faci origami...etc...![]()
Sau poti sa te uiti la poze mai vechi.
Bafta!
Nu stiu cam ce iti place tie, dar eu cand ma plictisesc si este frig afara :
-imi mai aranjez hainele
-imi fac parul
-vorbesc cu prietenii pe mess
-stau pe TPU[aici nu prea te poti plictisii ]
-stau cu prietenii
-ma uit la tv
-ascult muzica
-citesc reviste
Fă origami. Dacă nu ști cum se fac uită-te la tutoriale, e plin youtube-ul de ele.
Citeste o carte, fa-ti ordine la tine in camera, fa lucruri ce le-ai amanat, ca dupa aia cand trebuie sa fac ceea ce nu ai facut o sa trebuiasca sa faci in momentele nepotrivite. Asa ca nu lasa timpu sa treaca pe langa tine, sa faci "ordine" in viata ta.
Salut. Daca esti plictisita fa-ti un cont pe vplay. Sunt multe videoclipuri funny si alte genuri care sa te inveseleasca sau sa te uimeasca.
Buna pai poti sa faci multe lucruri:
-Cheamati o/un prieten/a.
-Daca ai frate sau sora joaca ceva.
-Ajut-o pe mama ta la treaba.
-Vorbeste cu prietenii tai de pe mess(daca ai messenger).
-Fa-ti curat prin sertare dulapuri (etc).
-Stai pe TPU (nu ai cum sa te plictisesti).
-Asculta muzica.
-Uita-te la niste filme, de exemplu: "Teroare in Paris"Horror"De dragoste"La bloc"Las fierbinti"Pariu cu viata".
-Uita-te la "Mo si Foca" (pe monkeycreative sau pe youtube).
-Citeste carti.
-Daca ai chef de desenat deseneaza ceva marfa de pe net.
Si acum cateva sugestii pentru cand e cald:
-Iesi in parc cu bicicleta si prietenii (daca ai bicicleta sau cu role daca ai)
-Jucati volei fotbal sau ce va trece prin minte.
-Sti daca sunteti de exemplu :4 fete si 4 baieti puteti sa jucati fetele pe baieti adica: fetele trebuie sa alerge dupa baieti pana ce ii prind si daca ii prind trebuie sa le dati porunci de exemplu: sa te pupe pe obraz sa isi dea o palma sa se faca prost sti si tot asa si baieti pe fete e tot asa baieti aleraga fetele pana ce le prins si dupa aia tot cu prunci.
Sper ca te-am ajutat si te-am ajutat cu foarte mare placere. fundita? Apropo ce id ai si cati ani ai? Scuze de intrebare
...
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. id-ul meu este alexandraimbrea@ymail.com si am 11 ani.
Alexandraimbrea@ymail.com
Mersi si eu fac 11 ani in mai id meu e miha. ellla23 si o sa intru mai tarziu si o sa te bag in lista pa :*
RalucaaMTFK999 întreabă:
Kisssssss întreabă: